Stavebný na rodinný dom, Liptovský Mikuláš, Palúdzka, Palučanská

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
5073 m2

Pripravenosť k výstavbe:  
Schvalené v územnom pláne
okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
Palučanská
pred 144 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 40 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Alpia Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemok nachádzajúci sa v mestskej časti Palúdzka. Pozemok o celkovej výmere 5073 m2, tvoria tri parcely každá s výmerou 1691 m2. Podľa UPI sa jedná o pozemok v urbanistickom bloku obytné územie s prevahou rodinných domov. Maximálna výška zástavby sú 2 NP a index zastavanej plochy max 30%.

Prevládajúce funkčné využitie s nízkopodlažnou zástavbou prevažne rodinných domov s minimálnym podielom plochy zelene z plochy pozemku 20%.

Prípustné funkčné využitie rodinné domy s integrovaným zar. OV, zariadenie občianskej vybavenosti slúžiace pre obsluhu priľahlého územia - zariadenie obchodu, služieb, školstva, zdravotníctva, verejného stravovania, kultúry, športu, rekreácie, zariadenia prechodného ubytovania, zariadenia OV nerušiace svojou prevádzkou okolité obytné prostredie, zariadenia výrobných služieb /dielne, opravovne/ nerušiace svojou prevádzkou okolité obytné prostredie.

Neprípustné funkčné využitie, ktoré svojimi priestorovými a prevádzkovými nárokmi alebo vplyvmi na okolie neprimeranie znižuje kvalitu okolitého obytného prostredia. Najmä: zariadenia priemyselnej a poľnohospodárskej výroby, zariadenia stavebnej výroby, veľkosklady s vysokými nárokmi na dopravnú obsluhu, nákupné centrá, zariadenia pre šport a rekreáciu celomestského a regionálneho významu, zariadenia odpadového hospodárstva /zberné dvory, zberne druhotných surovín/zariadenia pohrebníctva /cintoríny, urnové háje, krematóriá/.

Pozemky sú bez IS, disponujeme stanoviskami SSE a LVS o možnostiach pripojenia.

Pozemok je vzdialený len 2 km od napojenia na diaľnicu, 5 km od Tatralandie, 15 km od lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry, 18 km od Gino Paradise Bešeňová.

Šírka:
35 m
Dĺžka:
150 m
Forma vlastníctva:
Firemné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
v blízkosti pozemku
Kanalizačná prípojka:
v blízkosti pozemku
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
nie
Pripravenosť k výstavbe:
Schvalené v územnom pláne
Prístupová cesta:
Betónová
Umiestnenie pozemku:
Extravilán

Na mape: Stavebný na rodinný dom, Liptovský Mikuláš, Palúdzka, Palučanská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.