Rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii v Pov. Bystrici- 3361 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Priemyselný

Celková plocha:  
3361 m2

okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
Moyzesova
pred 71 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 66 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom. Rodinný dom sa nachádza v meste Považská Bystrica, v tichej časti mesta len 5 minút od centra mesta.

Dispozícia:

Priestranná vstupná veranda, samostatná kuchyňa, obývačka, špajza, kúpeľňa s vaňou a toaletou, 2 izby. Rodinný dom je čiastočne podpivničený.

Inžinierske siete: elektrina, voda- prameň.

Dom – obytná časť má úžitkovú plochu 120 m2. Rodinný dom zo 70tych rokov prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ideálny na dorobenie podľa vlastných predstáv a využitia krásneho pozemku o výmere 3.361 m2 na postavenie ďalších nehnuteľností. Pozemok je celý oplotený.

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: Nová strecha, nové stierky, zateplené 2 izby zo severnej strany, nová elektrina, ističe, nové potery.

Na pozemku sa nachádza tiež hospodárska budova, garáž o výmere cca 20m2 a úžitková záhrada. Strecha je sedlová, pokrytá novou 5 rokov starou keramickou škridlou, okná

sú pôvodné drevené. Dom je sčasti podpivničený, kúrenie je na pevné palivo. Dá sa využiť aj pochôdzna povala ako odkladací priestor. Rodinný dom sa nachádza priamo v meste a prístup má po asfaltovej ceste.

Dom hľadá majiteľa, ktorý by využil väčšiu rozlohu domu s možnosťou čiastočnej rekonštrukcie podľa svojich predstáv, je tu tiež možnosť využitia hospodárskej budovy a v neposlednom rade využitie veľkej úžitkovej záhrady, alebo sa budúci majiteľ rozhodne podstaviť si tu nový dom. Dom je bez tiarch a voľný ihneď.

Lokalita:

Považská Bystrica sa nachádza v peknom prírodnom prostredí, obklopená troma pohoriami – Strážovskými vrchmi, Súľovskými vrchmi a Javorníkmi. V blízkosti RD sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Toto miesto ponúka mnohé vyžitie na cestnú a horskú cyklistiku, turistiku. Využiť môžete množstvo turistických atrakcii, ktoré Považská Bystrica a okolie ponúka. V neposlednom rade sa jedná o pokojné bývanie v kľudnej časti mesta.

Cena nehnuteľnosti:

257.000,- EUR

V prípade že Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať na tel. číslo 0919 180 840 alebo na mail krizanovicova@astonreal.sk

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: Rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii v Pov. Bystrici- 3361 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.