POZEMOK PRE STAVBU ROD. DOMOV, 21.853m2, SENICA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
21853 m2

okres Senica
Senica
pred 58 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 53 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária ARCHEUS Senica Vám exkluzívne ponúka na predaj lukratívny pozemok s vysokým ekonomickým potenciálom, určený pre výstavbu rodinných domov. Nachádza sa v okrajovej časti mesta, na Štefánikovej ul., pri výjazde k mestskej časti Kunov.  

Pozemok je majetkovo vysporiadaný, bez tiarch, vhodný ako investícia s možnosťou zhodnotenia, nakoľko je možné ho rozdeliť na viac parciel pre stavbu viacerých nehnuteľností. Veľkou výhodou je lokalita, prístup na pozemok a dostupnosť inžinierskych sietí.

.....ZNALECKÝ POSUDOK K DISPOZÍCII.....

►  video vám priblíži lokalitu, v ktorej sa nachádza: https://youtube.com/watch?v=VclHZ09B-u8

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:

•  parcela reg "C" s celkovou výmerou 21.853m2

•  rovinatý pozemok

•  tvar nepravidelného obdĺžnika, rozmer cca 171m x 121m x 185m x 127m

•  inžinierske siete v blízkosti pozemku s možnosťou napojenia.  Vyjadrenia k možnosti napojemna k dispozícii v našej kancelárii

ÚZEMNO PLÁNOVACIA INFORMÁCIA:  kompletné informácie vrátane konkrétnych informácií a ÚP sú k dispozícii v našej realitnej kancelárii.

Hlavné funkčné využitie – záväzná funkcia: Bývanie , IBV - individuálna bytová výstavba (plochy rodinných domov). Doplnkové funkčné využitie: občianska vybavenosť - základná (služby, maloobchodné prevádzky). Šport a rekreácia - ihriská a oddychové plochy. Verejná a vyhradená zeleň. Príslušné verejné dopravné a technické vybavenie podl'a vymedzenia v ÚpN mesta a v ďalších stupňoch PD.

Túto ponuku nájdete výhradne v našej realitnej kancelárii.

© ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text, pôdorys, fotografie a video sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica.

►KONTAKT : Monika Krčová – licencovaný realitný maklér, člen Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska,  tel.  +421 908 561 713,  mail:  krcova@archeus.s , prostredníctvom sociálnych sietí, alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. 485/1 v Senici

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

Sieť realitných kancelárií © ARCHEUS Vám ponúka široké portfólio atraktívnych nehnuteľností, ktoré nájdete na webstránke: https://archeus.sk/kupit/ponuka-nehnutelnosti/

 

Forma vlastníctva:
Firemné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
nie
Elektrická prípojka:
nie
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.