Kontaktné údaje

AKM Kapital s.r.o.

Sládkovičova 1

96001 Zvolen

Meno:
Elena Laurova
Telefón:
0905985807
E-mail:
ID ponuky:
818182

ZNÍŽENÁ CENA Predaj pozemku na bývanie, Sliač, Hájniky, Zvolen

19 €/m2
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
9417 m2

okres Zvolen
Sliač
pred 10 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Investičná príležitosť ! Exkluzívne ponúkame na predaj slnečný pozemok v okrajovej časti k.ú. Sliač – Hájniky, v blízkosti kúpeľného mesta Kováčová. Pozemok o výmere 9417 m2, zapísaný na LV ako trvalý trávny porast sa nachádza neďaleko prebiehajúcej výstavby rodinných domov. Príjazdová cesta asfaltová, inžinierske siete v dosahu. Sliač má ideálnu polohu medzi dvoma mestami, len 12 km od Banskej Bystrice a 5 km od Zvolena.

Ďalšou výhodou tohto pozemku je blízkosť štátnej cesty Krupina - Zvolen - Banská Bystrica a Bratislava - Zvolen - Lučenec. Územie neďaleko Kováčovej pretína aj moderná štvorprúdová diaľničná komunikácia z Banskej Bystrice. Obec ako súčasť Zvolenského okresu patrí v súčasnosti medzi obce s najväčšou dynamikou rozvoja. Obec Sliač a Kováčová majú bohatú kúpeľnou tradíciou s kompletnou vybavenosťou, vytvárajú priestor pre rodinný život, prácu i aktívny voľný čas. Krásna príroda v okolí obce poskytuje možnosti trávenia voľného času aktívnym oddychom, v okolí obce sú vhodné podmienky na rekreáciu, turistiku i cykloturistiku. Celoročne otvorený Holiday park ponúka vodné atrakcie, miestne lesy sú obľúbeným cieľom prechádzok hubárov, asfaltové i lesné cesty zasa pre cykloturistov. Kúpna cena 19 eur/m2 s možnosťou dohody.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: ZNÍŽENÁ CENA Predaj pozemku na bývanie, Sliač, Hájniky, Zvolen

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.