Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Simona Chudá
Telefón:
0948 835 805
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
289333

Slnečný stavebný pozemok v krásnom lesnom prostredí

75 000
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
2934 m2

okres Topoľčany
Súlovce
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Túžite po pozemku v oáze pokoja, ktorý je obklopený lesom bez susedov? Tak ste ho práve našli. Pozemok sa nachádza v obci Súlovce medzi Nitrou a Topoľčanmi. Je situovaný mimo výstavby rodinných domov vo veľmi peknom tichom lesnom prostredí. Vedie k nemu obecná cesta. Pozemok má rozlohu 2934m2 a je mierne svahovitý. Na účely stavebného povolenia bola odčlenená parcela o výmere 354m2 a vyňatá z pôdneho fondu. Lúka s rôznymi vôňami kvetov a lesík so stromami je súčasťou pozemku. Z pozemku sú príjemné výhľady na Tribečské pohorie.

Právoplatné stavebné povolenie na pozemok s projektovou dokumentáciu je súčasťou predaja. Stavebné povolenie bolo vydané v roku 2023 na rodinný podpivničený poschodový dom s možnosťou aj podkrovného bývania. Úžitková plocha domu je 128m2, úžitková plocha podpivničenej časti 57,75m2 a podkrovia 57,75m2. Dom je možné napojiť na elektrickú energiu, žumpu a vŕtanú studňu. Kanalizácia, obecná voda a plyn v dosahu nie je.

Krásne prostredie Tribečského pohoria, ticho sú typické znaky tejto podhorskej obce, ktorá ponúka turizmus v okolí na bicykloch alebo pešou chôdzou. Len 2km od obce je kaštieľ Chateau Appony v Oponiciach, ktorý ponúka skvelú reštauráciu, wellnes a nádherný park. Pozemok si hľadá nového majiteľa, ktorý miluje vidiecky štýl života a ocení toto pekné tiché prostredie. Obec je vzdialená od Nitry 25km a od Topoľčian 15km.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Mierny svah
Vodovodná prípojka:
v blízkosti pozemku
Elektrická prípojka:
v blízkosti pozemku
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Prístupová cesta:
Neupravená
Umiestnenie pozemku:
Extravilán

Na mape: Slnečný stavebný pozemok v krásnom lesnom prostredí

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.