Predaj drevodomu v DNV na Vukovarskej ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
60 m
2
Bratislava
Devínska Nová Ves
pred 69 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 67 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rekreačný drevodom na celoročné užívanie Bratislava - Devínska Nová Ves - Vukovarská ul.

Ponúkaná nehnuteľnosť typu drevodom sa nachádza na pozemku o rozlohe 280 m2, zastavaná plocha 60 m2 . Na pozemku je betónová pivnica o rozmere 3 x 2 m so stálou teplotou 15 stupňov, studňa s hĺbkou 80 m, elektrina, mestská voda, kanalizácia, optický kábel. Pozemok, na ktorom sa dom nachádza je rovinatý, inak sú pozemky umiestnené kaskádovito. Je v uzavretom areáli s elektricky ovládanou bránou.

Dom je zateplený 18 cm Novasilom, strecha Blacho Trapez, okolo domu zámková dlažba, položené plastové zatrávňovače, ktoré zabraňujú, aby po autách ostávali stopy na trávniku.

Dom má vysoké stropy, pozostáva z obývačky prepojenej s kuchynskou časťou, dve samostatné spálne a kúpeľne s toaletou. Kúrenie domu je pomocou invertorovej úspornej klimatizácie, ktorá zabezpečuje ako aj kúrenie tak aj chladenie. Je nainštalovaná v každej miestnosti, v dome je taktiež predpríprava na krb. Predpokladané mesačné náklady sú okolo 100 €. Pozemok je oplotený z troch strán.

Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy - jabloň, marhuľa, broskyňa, ríbezle, arónia, malina. Z domu sú pekné výhľady na zeleň, niekoľko metrov od domu je nákupné centrum a ďalšia občianska vybavenosť.

Lokalita, na ktorej sa dom nachádza je v tesnej blízkosti lesa. Nehnuteľnosť nie je skolaudovaná, kolaudáciu zabezpečí predajca.

***BM Real Estate*** je realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete, zaoberajúca sa kúpou, predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej kompletnou projekčnou, inžinierskou a stavebnou činnosťou.

Ostatné informácie a obhliadky: Dvorská Zuzana 0908 444 205, on-line ponuka www.bmre.sk, e-mail: dvorska@bmre.sk

Plocha pozemku:
280 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
60 m2
Počet kúpeľní:
1
Terén:
Mierny svah
Prístupová cesta:
Betónová
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.