PONÚKAME VÁM INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ, ATYPICKÝ DREVODOM - TÁLE

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
125 m
2
okres Brezno
Brezno
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 42 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

 EXKLUZÍVNE Rodinný dom na predaj v lokalite Valaská v Brezne .Ponúkame Vám veľmi dobrú investičnú príležitosť a to nízkoenergetický drevodom pred dokončením s krásne upraveným pozemkom, dvoma jazierkami, do zeme s vyhĺbeným ohniskom, altánkom s domčekom pre návštevu a drevenou posilovňou s voliérami.

Nachádza sa vo vyhľadávanej turisticko - lyžiarskej lokalite Nízkych Tatier - Tále.

Po dokončení je vhodný ako investícia na prenájom pre rekreantov, turistov aj lyžiarov a je vhodný aj na celoročné bývanie.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Domček má atypický pôdorys a celý je postavený z kvalitného a ošetreného dreva na dobre izolovanej betónovej platni. Vstup má s miestnosti v ktorej dominantou je opracovaný strom ako stĺp s dreveným zaujímavým schodiskom, ktorým sa vchádza do dvoch samostatných izieb na poschodí, ďalej sa vchádza do obývacej časti s jedálňou a je tu už predpríprava na kuchynskú linku, ďalej kúpeľňa s WC. Nad kuchyňou bude veľká otvorená galéria s výhľadom na spodnú obytnú časť.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

•  počet izieb -5

• pozemok má 1571 m2

• stavba pred dokončeným z kvalitného dreva, zateplená

• kvalitná betónová platňa s izoláciou proti vlhkosti

• krytina kanadský šindeľ, zateplená strecha, v dome pripravená elektrika

• záhradný domček pre návštevy s jednou izbou a teraskou na sedenie

• drevený domček s dvoma miestnosťami v jednej dielňa v druhej posilňovňa + voliéry pre psov

• oplotený celý pozemok

• krásne upravené celé okolie domu s dvoma jazierkami a skalkami

• do zeme vyhĺbené ohnisko s upraveným okolím

• parkovanie na svojom pozemku

• za oploteným pozemkom je už chránené územie Národného parku Nízke Tatry

• osobné vlastníctvo

• bezbariérový prístup

• prístupová cesta asfaltová cesta

• okná drevené

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Krásny a jedinečný drevodom, ktorý vznikol ako posledná povolená stavba, pretože príroda za domom je už s ochranným pásmom a nedá sa tam stavať. Dom si majiteľka dala postavať na celoročné bývanie, je však vhodný aj ako investícia na prenajímanie. Blízkosť Nízkych Tatier ponúka možnosť celoročnej turistiky, rekreácie a rôznych športových aktivít aj v zime. V blízkosti sa nachádza Ski Tále, Krpáčovo, Chopok, Srdiečko aj Mýto pod Ďumbierom. Dom je jedinečná stavba z kvalitného dreva je zateplený s potiahnutou elektrikou. Pri vstupe do domu Vás očarí stĺp z krásneho dreva a zaujímavé schodisko ktoré Vás dovedie do dvoch samostatných izieb. Ďalej sa vchádza do obývacej časti s jedálňou a kuchyňou. Samostatná miestnosť ako WC s kúpeľňou. Ďalšie zaujímavé schody Vás vyvedú na poschodie kde by mala byť otvorená galéria s výhľadom na celú spodnú časť. Okrem hlavnej budovy sa nachádza na pozemku drevená chatka pre návštevy s jednou izbou a priestor na sedenie, hodovanie a oddych. Druhý drevený domček je s dvoma miestnosťami, v jednej je posilňovňa a v druhej sklad, či dielňa. Na tento domček sa napájajú 3 voliéry pre psov. Celý pozemok je nádherne vlastnoručne upravovaný majiteľkou, vytvorila tu dve jazierka kde plávajú ryby, všade krásne skalky, nasadené okrasné dreviny, za domom je v zemi vyhĺbené ohnisko a okolie je takisto krásne upravené. Okolie domu je upravené, no v dome treba ešte čo-to dokončiť. Dom sa predáva ako zateplená hrubá stavba. Ak chcete mať jedinečný drevodom, ktorý na Slovensku nenájdete a vytvoríte si svoj vysnívaný domov, alebo mať zaujímavú investíciu

Cena nehnuteľnosti : dohodou (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu).

Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke , ktorú Vám zabezpečíme na čísle  0918 284 743 

Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, správny poplatok na katastri a poplatky za overenia podpisov u notára. Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Plocha pozemku:
1571 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
125 m2
Zastavaná plocha:
280 m2
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.