LEXXUS | Luxusná chata na Táloch v srdci Nízkych Tatier - Chopok juh

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
150 m
2
okres Stropkov
Bystrá
pred 66 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 57 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS a.s., exkluzívne ponúka nádhernú drevenicu - luxusnú chatu v lone prírody vo vyhľadávanej lokalite stredného Slovenska. Chata sa nachádza v obľúbenej rekreačnej oblasti Tále a Chopok-Juh, v srdci Nízkych Tatier, ktoré neustále ponúkajú obrovské množstvo príležitostí na šport, relax a zábavu. Je situovaná v samostatnom ohradenom areáli so 4 chatami, v lesnom prostredí na rovinatom, slnečnom pozemku lemovaná potokom a lesom s výborným celoročným prístupom.

Pozemok má rozlohu 949 m2, obytná plocha chaty je 150m2, chatka na náradie 6m2, prekrytá terasa s možnosťou uzatvorenia bočných stien s plochou 35m2.

Chata je orientovaná na juh, drevostavba z roku 2008, ktorá bola v rokoch 2020-2022 kompletne zrekonštruovaná od technických častí až po vybavenie.

Obytná plocha chaty je veľkorysá s výmerou 150m2, priečky s izoláciou sú 50cm hrubé, kompletne nová plechová strecha /2021/, nový elektrický výhrevný kotol /2021/, nové parketové podlahy /2020/, nový štýlový nábytok tiež kompletne menený v roku 2021, svietidlá... Pred chatou a okolo udržiavaná záhrada s trávnikom a porastami a stromami. Nachádza sa tu vstupná chodba, priestranná obývacia izba s krbom, kuchyňa s jedálenským stolom, terasa, dve kúpeľne, fínska sauna, 3 samostatné spálne a technická miestnosť dostatočne veľká na uskladnenie lyží a bicyklov, sklad so sušičkou prádla, obývateľné podkrovie – 30m2. Chata je napojená na vodovod a elektrinu, Wifi router, satelit. Odpad je zvedený do vlastnej ČOV – každoročne servisovaná. Vykurovanie je riešené elektrickým kotlom, radiátormi a podlahovým vykurovaním v kúpeľniach, ovládané mobilným telefónom aj na diaľku.

Blízke okolie Vám počas celého roka ponúka široký výber aktivít: lyžovanie – 3 lyžiarske strediská, ski alpinizmus -výborné podmienky, bežkovanie – bežkárske trate na Táľoch a v Mýte pod Ďumbierom, golf, turistika, cyklistika, zjazdové trate pre cyklistov, jazdenie na koni, horolezectvo, gastronómia, wellness)

- reštaurácia 200m

- tenisové kurty 150m

- golfové ihrisko Gray Bear Tále 700 m - 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou

- akadémiou aj nočným golfom

- lyžiarske stredisko SKI Tále 700m,

- Chopok Juh 6 km -najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na

perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk).,

- Mýto pod Ďumbierom – Ski and Bike Park 4 km

- prírodne kúpalisko Tále 700 m + Tarzánia lanový park

- 5km vzdialená vodná nádrž Krpáčovo – vodné bicykle, paddleboardy

- Bazénový a saunový svet Hotel Partizán 1,5 km, Hotel Bystrá 2 km

- V lete je obľúbeným cieľom turistov Bystrianska jaskyňa, či Jaskyňa mŕtvych netopierov, Chata M.R. Šfefánika, taktiež je v okolí množstvo trás pre turistov a cykloturistov TOPPONUKA

Plocha pozemku:
949 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické

Na mape: LEXXUS | Luxusná chata na Táloch v srdci Nízkych Tatier - Chopok juh

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.