Krásne zrekonštruovaná chalupa v malebnej dedinke Čechy

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
180 m
2
okres Nové Zámky
Čechy
pred 129 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 60 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Táto útulná rozprávková chalupa sa nachádza v malebnom údolí Pohronskej pahorkatiny, v kľudnej časti dedinky Čechy.

Stojí na priestrannom pozemku rozprestierajúc sa na vyše 5000 m2, na ktorom je množstvo unikátnych okrasných drevín a rôznych ovocných stromov. Nachádza sa tu aj zeleninová záhradka, bazén s teraskou, záhradný domček, vínna klenbová pivnica a nemôže chýbať ani záhradný altánok s grilom a príjemným posedením.

Tento romantický domček je stavaný v typickom štýle miestnej architektúry, zachováva krásne pôvodné prvky starých vidieckych domov.

Každá jeho časť je však nová, okrem starožitného nábytku pravdaže (ten je pravý), pretože celý dom prešiel kompletnou rekonštrukciou zachovajúc pôvodné prírodné materiály a elementy.

Má typický podlhovastý tvar, pozostávajúc z dvoch častí. V prednej časti domu sa nachádzajú miestnosti slúžiace na bývanie, a to kuchyňa, kúpeľňa, obývačka a spálňa. V zadnej časti domu je letná kuchynka so špajzou a jedinečná poľovnícka miestnosť so štýlovým krbom.

Polovica podkrovia je zobytnená, pozostávajúca z jednej veľkej miestnosti, kde je detská izba spojená s knižnicou a ateliérom.

Kúrenie je zabezpečené pomocou solárnych panelov, a to modernou technológiou fotovoltiky. Predná časť domu sa dá vykúriť aj novými keramickými kachľami. Krb, nachádzajúci sa v poľovníckej miestnosti, vykuruje celé podkrovie.

Do domu je zavedená voda z obecného vodovodu a polievanie záhrady je zabezpečené samozavlažovacím systémom využívajúcim vodu z dvoch samostatných studní.

Chalúpka sa predáva kompletne zariadená aj s vybavením, akým je napr. traktor na kosenie. Stačí si priniesť len kufor s oblečením a ihneď si môžete začať vychutnávať krásne chvíle a pohodu, ktorú chalupa a jej okolie ponúka.

V obci a v jej okolí je množstvo príležitostí na aktívne trávenie voľného času, len 500 m od chalupy leží najjužnejšie položený lyžiarsky vlek na Slovensku, blízko sa nachádza aj Ranč Trilobit so zvieracou farmou a možnosťou jazdy na koni po miestnych kopcoch a okolo jazerách, ktoré sú taktiež skvelým miestom na cykloturistiku. Na relax sú tu neďaleké liečivé termálne kúpele v Podhájskej, a okolité kaštiele a kláštory na výlety pre historických nadšencov.

Plocha pozemku:
5116 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
180 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Krásne zrekonštruovaná chalupa v malebnej dedinke Čechy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.