Predaj pozemku s drevenou chatkou v Divina (195-14-MACHa)

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
90 m
2
okres Žilina
Divina
pred 44 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 31 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

(195-14-MACHa)

Ponúkame Vám na predaj pekný, rovinatý, slnečný, stavebný pozemok. Je situovaný v intraviláne obce Divina. Ponúka sa pozemok o rozlohe 2168m2. Pozemok je oplotený, s prístupom od asfaltovej obecnej komunikácie. Pozemok je možné rozdeliť aj na dva časti so samostatným predajom a individuálne dohodnutou cenou. Rozdelenie pozemku umožňuje aj samostatný prístup k pozemkom. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy. IS vedené popri hranici pozemku. Pozemok sa predáva spolu s chatou. Pôdorys chaty: 8m x 7,75m, podlahovou plochou: 90m2, prízemná časť má podlahovú plochu 50m2, 1NP 40m2.

Dispozičné riešenie:

Prízemie: vstupná chodba s nábytkom, zariadená kuchyňa, chladnička, obývacia izba, TV setom, komín s krbovou pecou, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC.

Nadzemné podlažie: 2 samostatné spálne, ktoré poskytujú 5 lôžok. Z bočnej strany chaty je ešte zriadená na prízemí samostatná malá izba s dvoma lôžkami.

Chata je postavená na betónových základoch, celá konštrukcia s nosnými prvkami je drevená. Chata má prípojku z obecného vodného rezervoáru, kanalizačný odtok je riešený žumpou na pozemku. Možnosť pripojenia plynu je pri hranici pozemku.

Pri vstupe sa nachádza aj menší drevený domček (4 x 4 )m, drevený altánok s posedom a grilom(3 x 3,5)m, otvorené ohnisko, ovocné stromy.

Chata sa predáva s nábytkom a celkovým zariadením. Priestory chaty sú útulne zriadené a vybavené k užívaniu. Komínové teleso je vyvložkované a spĺňa bezpečnostné kritéria. Chata je zabezpečená senzorovou kamerou, okná vybavené okenicami. Pozemok je celý oplotený so vstupom cez bránu.

Výhody: oplotený, slnečný, rovinatý pozemok s ovocnými stromami, altánok na grilovanie a relax, drevený domček, chata na bývanie, poskytujúca ubytovanie pre 10-11 osôb, dobrý prístup, pokojné prostredie s pekným výhľadom na okolie , infraštruktúra obce.

Cena: 205 000€.

Cena zahrňuje kompletný právna a finančný servis a je odsúhlasená majiteľom.

Pri rýchlom jednaní je dohoda o cene možná.

Podrobnosti Vám radi poskytneme na obhliadke a tel. č. +421 949 764 406, e-mail: chrensc@realitybemi.sk

Plocha pozemku:
2168 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
90 m2
Zastavaná plocha:
62 m2

Na mape: Predaj pozemku s drevenou chatkou v Divina (195-14-MACHa)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.