Kontaktné údaje

JUDr. Branislav Fázik, Pnorf-real estate

Závalie 11/B

92001 Hlohovec

Meno:
JUDr. Branislav Fázik  
Telefón:
 
Mobil:
0904825980
E-mail:

PNORF – investičná príležitosť: hotel, dom, chata, vínna pivnica, pozemok 37645 m2, Stará Hora

dohodou
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
928 m
2
Vek stavby:  
< 20 rokov
okres Hlohovec
Hlohovec
Stará hora
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj súbor zaujímavých investičných nehnuteľností zahrňujúci privátny hotel, dvojgeneračný rodinný dom, rekreačnú chatu, vínnu klenbovú pivnicu a pozemok s výmerou 37645 m2, nachádzajúce sa na slnečnom južnom svahu Starej Hory s panoramatickým výhľadom na Hlohovec, povodie rieky Váh a Malé Karpaty.

Stavby

Privátny hotel je trojpodlažná budova s úžitkovou plochou 500 m2. Na prízemí sa nachádza vestibul, salónik, toalety, zimná záhrada, kuchyňa a sklady (200 m2). Na II. nadzemnom podlaží sú 4 dvojlôžkové izby s príslušenstvom (170 m2). Na III. NP je 7 jednolôžkových izieb s príslušenstvom (130 m2).

Rodinný dom je stavebne spojený s penziónom. Stojí na jeho ľavej strane. Má dve nadzemné podlažia a podkrovie, 6 izieb, 3 kúpeľne, 4x toalety a 2x garáž (350 m2).

Rekreačná chata je postavená na základni 5 m x 6 m. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývacou izbou a kúpeľňa s toaletou. V podkroví je spálňa pre 4 osoby.

Klenbová vínna pivnica bola vybudovaná pred 150 rokmi, je 6 m široká a 8 m hlboká. Nachádza sa na pravej strane hotela.

Pozemok

Svahovitý pozemok má ideálnu orientáciu na slnečný juh s krásnymi panoramatickými výhľadmi na mesto, povodie Váhu a Malé Karpaty. Nachádza sa po oboch stranách asfaltovej cesty z Novej štvrte, kde sa asi po 65 m rozširuje na ľavú stranu a po 90 m na pravú stranu na šírku 83 m. V najširšej časti má 90 m, čo je asi v polovici dĺžky pozemku. Najužší je na jeho konci na opačnej strane Starej Hory nad cestou do Topoľčian, kde je široký 75 m. Prevýšenie od úpätia po najvyšší bod je 65 m na dĺžke 400 m. Na opačnú stranu hory smerom k ceste na Topoľčany je na dĺžke 122 m prevýšenie 22 m. 2/5 z jeho celkovej výmery 37645 m2 je podľa územného plánu možné zastavať na 20 %.

Energie

Nehnuteľnosti sú pripojené do el. siete, betónovej žumpy a na mestský vodovod. Kanalizácia a prípojka plynu sú na Inoveckej ulici na Novej štvrti. Vykurovanie a ohrev vody zabezpečujú tri tepelné čerpadla. Alternatívne solárny systém s výkonom 10 kW.

Lokalita

Nehnuteľnosti sa nachádzajú za pôvodnou radovou zástavbou rodinných domov z osemdesiatych rokov na Novej štvrti a aktuálne kreovanou štvrťou Panská Niva. Sú viac zasadené do voľnej prírody s fascinujúcimi výhľadmi na priestor pred nimi.

Kúpa

V prípade, že máte záujem len o kúpu niektorej z nehnuteľností, tak Vám ponúkame tri alternatívy. Môžete si kúpiť len stavebný pozemok pod hotelom so šírkou 53 m a výmerou 2259 m2. Druhou alternatívou je kúpa všetkých stavieb so stavebným pozemkom za hotelom. V tretej alternatíve sú ponúkané aktuálne nestavebné pozemky, ovocný sad a les s výmerou 17 978 m2.

Minulosť

Územie s pôvodnou rodinnou poľnohospodárskou usadlosťou patrí od konca 19. storočia rodine vlastníka. Rodina mala pôvodne typické uhorské zmiešané korene a venovala sa poľnohospodárskej výrobe. Na konci 90. rokov 20. storočia s výnimkou pôvodnej 150 rokov starej klenbovej pivnice boli postavené všetky nehnuteľnosti, ktoré sú predmetom predaja.

Prednosti

Skvelá a dlhodobá investičná príležitosť, južná orientácia s možnosťou architektonicky využiť svahovitosť pozemku, pekné prírodné prostredie, vlastná prístupová cesta a možnosť variabilného využitia jednotlivých nehnuteľností.

P n o r f

r e a l

e s t a t e:

p r o f e s i o n á l n e

p r á v n e

a

r e a l i t n é

s l u ž b y.

V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. 0904 825 980. AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@hotmail.com

+ Hypotekárne poradenstvo zdarma.

Plocha pozemku:
37645 m2
Vek stavby:
< 20 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
3
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
Súbežne s UK
Pitná voda:
Verejný vodovod
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
v blízkosti pozemku
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
1000 m2
Zastavaná plocha:
1302 m2
Počet kúpeľní:
4+
Počet WC:
4+
Typ WC:
Splachovacie
Spôsob kúrenia:
Ústredné elektrické
Terén:
Svahovitý
Prístupová cesta:
Asfaltová
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Zimná záhrada:
áno
Garáž:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: PNORF – investičná príležitosť: hotel, dom, chata, vínna pivnica, pozemok 37645 m2, Stará Hora

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.