Kontaktné údaje

LAGUNA REALITY, s.r.o.

Zimná 59

052 01 Spišská Nová Ves

Meno:
  Ing. Martin Karchňák
Telefón:
+421 907 898 188
E-mail:
ID ponuky:
8284

Luxusný zrubový dom - chata, Slovenský raj

660 000
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
250 m
2
okres Spišská Nová Ves
Hnilčík
pred 23 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8284 - Ponúkame na EXKLUZÍVNE NA PREDAJ LUXUSNÝ ZRUBOVÝ DOM - CHATU S ATRAKTÍVNOU VYHLIADKOVOU TERASOU NAD DOLINOU V LESE. Chata je situovaná na pozemku s celkovou výmerou 4 329 m2 v známej chalupárskej osade Hnilčík - Bindt, cca 15 minút od Spišskej Novej Vsi a stredísk NP SLOVENSKÝ RAJ, ktorý ponúka osvedčené rekreačné vyžitie na turistických chodníkoch či v známych roklinách ako napríklad Suchá Belá či Kyseľ. Okrem toho výhodou lokality je dostupnosť ďalších NÁRODNÝCH PARKOV A ATRAKCIÍ v bezproblémovej blízkosti - VYSOKÉ TATRY sú odtiaľ v dostupnosti cca 45 minút, rovnako historické mesto LEVOČA či SPIŠSKÝ HRAD.

Chata ponúka KOMFORTNÉ CELOROČNÉ REKREAČNÉ UBYTOVANIE PRE RODINY či stretnutia priateľov. Na zastavanej ploche 241 m2 je umiestnený ZRUBOVÝ DOM ARCHITEKTONICKY RIEŠENÝ tak, aby maximálne využil priestorové a svetelné dispozície miesta. Dizajnu dominujú VEĽKÉ PRESKLENNÉ PLOCHY A VÝHĽADY NA OKOLIE A LES. Dispozične pozostáva z veľkého spoločného priestoru uprostred chaty s kuchyňou s jedálenským sedením a DIZAJNOVOVÝM VNÚTORNÝM KRBOM, zimnou záhradou ústiacou na TERASU S VÝMEROU 66 m2. Okrem toho sa na prízemí nachádzajú TRI OBYTNÉ IZBY, KAŽDÁ S KÚPEĽŇOU A WC, predsieň, technická miestnosť a sklad. Na poschodie vedie schodisko, kde sa nachádzajú ďalšie DVE OBYTNÉ IZBY S KÚPELŇAMI.

ZRUBOVÝ DOM - CHATA má napojenie na inžinierske siete - verejná el. sieť, obecný vodovod, kanalizácia je riešená vlastnou žumpou (14 m3). Vykurovanie v celom dome je riešené ako podlahové s možnosťou regulácie na diaľku cez internet. Zdrojom vykurovania je TEPELNÉ ČERPADLO, záložným zdrojom je elektrický kotol. Dalším nezanedateľným zdrojom tepla je veľký krb umiestnený na prízemí v spoločenskej miestnosti. Samozrejmosťou je vybavenie internetovým pripojením, zabezpečovacím a kamerovým systémom. Pri dome je VONKAJŠIE SEDENIE - ALTÁNOK S PRÍPRAVOU NA JACUZZI, voľná zelená plocha a dostatok parkovacích miest s osvetlením.

ZRUBOVÝ DOM POSKYTUJE VYNIKAJÚCU PRÍLEŽITOSŤ NA PRAVÝ RELAX - REGENERÁCIU NA TICHOM MIESTE S DOBRÝM VZDUCHOM V LESE. Je však aj ideálnym východiskovým bodom pre AJ PRE PODNIKANIE výletov za turistikou, cykloturistikou alebo pre spoznávanie historických pamiatok Spiša (Dobšinská ľadová jaskyňa, Spišský hrad, najvyšší gotický oltár sveta v Levoči).

Ďalšie informácie sú dostupné v RK.

Plocha pozemku:
4329 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
250 m2
Zastavaná plocha:
241 m2

Na mape: Luxusný zrubový dom - chata, Slovenský raj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.