Kontaktné údaje

LAGUNA REALITY, s.r.o.

Zimná 59

052 01 Spišská Nová Ves

Meno:
  Ing. Martin Karchňák
Telefón:
+421 907 898 188
E-mail:
ID ponuky:
8302

Rekreačný areál (2034 m2) Hnilčík pri NP Slovenský raj

465 000
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
202 m
2
okres Spišská Nová Ves
Hnilčík
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8276 - Ponúkame EXKLUZÍVNE INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ - ZABEHNUTÝ MENŠÍ REKREAČNÝ AREÁL S DVOMI ZRUBOVÝMI DOMAMI situovanými v krásnom prírodnom prostredí v obci Hnilčík, cca 15 km od mesta Spišská Nová Ves, v susedstve Národného parku Slovenský raj. Areál s celkovou výmerou 2 034 m2 sa nachádza priamo pri lyžiarskom stredisku SKI Mraznica (200 metrov ku vleku).

Areál v známej rekreačnej obci s baníckou históriou vznikol s cieľom poskytnúť návštevníkom Spiša a NP Slovenský raj MODERNÝ ŠTANDARD UBYTOVACÍCH SLUŽIEB S DOSTATOČNÝM KOMFORTOM, PRIESTOROM A SÚKROMÍM NA ATRAKTÍVNOM MIESTE S BEZPROBLÉMOVÝM PRÍSTUPOM. V dvoch novostavbách z roku 2010 a 2014 bola vytvorená kapacita na ubytovanie SPOLU PRE 13 osôb (8 + 5 osôb), pričom okrem komfortného ubytovania sú k dispozícii ubytovaným hosťom aj vonkajší altánok so sedením, krb, ohnisko, hojdačky, detská preliezka a dostatok parkovacích miest vo vnútri areálu. Domy sa ponúkajú vrátane kompletného zariadenia a nábytku.

Moderné drevenice, kolaudované ako rodinné domy, sú konštrukčne riešené ako zrubové domy podľa systému firmy DREVODOM ORAVA. Domy majú napojenie na inžinierske siete - verejná el. sieť, obecný vodovod, kanalizácia je riešená žumpou. Vykurovanie je zabezpečené duálne: el. konvektormi s možnosťou regulácie na diaľku cez internet, v kúpeľniach sú riešené ako podlahové + konvektor. Druhým zdrojom tepla je vnútorný krb, resp. kachľová pec umiestnená na prízemí v spoločenskej miestnosti. Výhodou je aj vybavenie zabezpečovacím a kamerovým systémom.

AREÁL POSKYTUJE VYNIKAJÚCU PRÍLEŽITOSŤ NA PODNIKANIE - POSKYTOVANIE UBYTOVACÍCH SLUŽIEB POČAS CELÉHO ROKA. MOŽNOSŤ VYUŽIŤ A NADVIAZAŤ NA VYBUDOVANÝ BRAND-ZNAČKU, KNOW-HOW, MARKETING. Areál je ideálnym východiskovým bodom pre podnikanie výletov za turistikou do Národných parkov Slovenský raj a Vysoké Tatry, ale aj pre spoznávanie prírodných aj kultúrno-historických pamiatok Spiša (Dobšinská ľadová jaskyňa, Spišský hrad, najvyšší gotický oltár sveta v Levoči). Ponúka príležosť na vynikajúci relax počas celého roka - pešia turistika, cykloturistika, hubárčenie.

Plocha pozemku:
2034 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
202 m2
Zastavaná plocha:
185 m2

Na mape: Rekreačný areál (2034 m2) Hnilčík pri NP Slovenský raj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.