Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Kvetoslav Dolinaj
Telefón:
+421 907 140 526
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
7_287940792468

Veľká chalupa so stodolou a jedinečným výhľadom v Bielych Karpatoch na predaj

345 000
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
235 m
2
okres Trenčín
Horné Srnie
pred 53 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 16 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Trojpodlažná podpivničená príjemná murovaná chalupa na slnečnom veľkom čiastočne svahovitom pozemku z neopakovateľnými výhľadmi v obci Sidónia na predaj.

Nehnuteľnosť sa nachádza už na území Českej republiky , avšak blízko obce Horné Srnie, ktorá je vzdialená iba 4 km od diaľnice a 23 km od krajského mesta Trenčín.

Vďaka situovaniu a prístupu ( odporúčame auto 4x4 vysoký podvozok) túto nehnuteľnosť môžeme pomenovať chalupa a spĺňa všetky atribúty kopaničiarskej nehnuteľnosti s veľkým pozemkom, stodolou, potôčikom lemujúcim hranicu pozemku a neopakovateľnými výhľadmi do celého okolia. Samotná chalupa pozostáva s jedného útulného podkrovia, troch spálni na poschodí, z veľkej obývačky prepojenej s kuchyňou a chodbou, samotnej toalety, špajze a kúpeľne a to všetko situované na prízemí. Pivničný priestory slúži aj ako technická časť( práčovňa, odkladacia miestnosť) a spoločenská časť s menšou príjemnou miestnosťou s posedením, barom a štýlovými liatinovými kachľami. Nehnuteľnosť je zdravá suchá a hlavne plná svetla Na rozsiahlom pozemku leží veľká pôvodná stodola s novou krytinou, pekné veľké posedenie s možnosťou opekania údenia, varenia, bazén o priemere 6m a výške 1,5m a menši príručný domček slúžiaci ako komora. Na pozemku sa nachádza viacero starých odrôd ovocných stromov ( čerešne. jablone) a veľa nových mladých stromov. Za svoju 7 ročnú prax som nepredával chalúpku s takýmito výhľadmi a neopakovateľnou atmosférou aj vďaka majestátnym Bielym Karpatom. Ak Vám nevadí náročnejší prístup autom( v prípade ozaj nepriaznivého počasia sa dá prísť pešo cca 3 min) a máte radi kľud a nostalgiu tak neváhajte príďte pozrieť naozaj to stojí zato. Pri naozaj vážnom záujme sa dá na cene dohodnúť.

Plocha pozemku:
3902 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
235 m2
Prístupová cesta:
Neupravená

Na mape: Veľká chalupa so stodolou a jedinečným výhľadom v Bielych Karpatoch na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.