Rezervované !Na predaj viničný domček s klenbovou pivnicou v obci Kamenica nad Hronom pri Štúr

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
100 m
2
okres Nové Zámky
Kamenica nad Hronom
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 21 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Len u nás ! Ponúkame na predaj chatu -viničný domček s krásnou klenbovou pivnicou vykopanou do svahu spojenú s domčekom v príjemnom prostredí v náručí prírody, vinárskej oblasti len 4,5 km od Štúrova. Na našej stránke nájdete 20 fotografií a virtuálnu prehliadku domčeku, a pôdorys domčeka akoby ste boli osobne na obhliadke.

Dispozícia: prvé nadzemné podlažie: garáž s montážnou jamou, podzemné podlažie :vytesaná, vykopaná do svahu tehlová klenbová pivnička

druhé nadzemné podlažie: obývačka, kuchynský kút, sprcha, spálňa, terasa.

Na prízemí nájdeme garáž s montážnou jamou a vzadu je vstup do klenbovej podzemnej pivnice, ktorá je vytesaná do svahu. Táto pivnička je stvorená na dozretie vína vo veľmi vhodnom podnebí. Je dostatočne veľká cca 7 m x 2,50 a výška je 2,20 m. Na druhej strane garáže sa tiež nachádza sklad na odkladanie vinárskych potrieb. Do druhého nadzemného podlažia nás zavedú schody do chodby, kde máme z jednej strany obývačku s kuchynským kútikom a na druhej strane je sprcha a spálňa. Z obývačky je vstup na terasu v prednej časti domu. Krásny výhľad z terasy domčeka je na ostrihomskú katedrálu -Baziliku a na okolie. Nehnuteľnosť je v dobrom stave, trvalo udržiavaná.

Viničný domček je murovaný z tehly, bola izolovaná, steny sú suché, bez prasklín. Strecha pôvodná rovná, nezateká, podlahy betón, PVC, dlažba, ale v pivnici je hlina. Prístupová cesta nespevnená. Elektrina a obecná voda sú zapojené. Pozemok pod domčekom je vo vlastníctve majiteľa,chata je vo vlastnictve majiteľa a pozemok pred domčekom je obecný pozemok. Suché wc je vedľa domčeka. Domček nemá záhradku! Kúrenie je zabezpečené v samostatných peterkách -kachle. Ohrev TUV zabezpečuje elektrický bojler. Pitná voda je zabezpečená obecnou vodou. Hore aj dole je zavedená aj voda. Elektrina je 220/380 V. Viničný domček sa nachádza na okraji obce Kamenica nad Hronom.

Ak hľadáte niečo neobvyklé, kde netreba robiť v záhrade, ale túžite chodiť na túry a spoznávať čaro južného Slovenska, vychutnať si liečivú silu termálnych kúpalísk, tak ste na správnom mieste.

Okolie Štúrova je krásne prostredie, náučným chodníkom od Kamenice sa dostanete až do Chlaby. Z Kováčovských kopcov máte krásny výhľad na celý región Ostrihomu – Štúrovo bolo ako na dlani, z kopcov je veľmi dobre vidieť ostrihomskú katedrálu Baziliku, Dunaj a Most Márie Valérie, Štúrovo. S plným dúškom si môžete vychutnávať člnkovanie po Hrone, Dunaji, pre rybára, pre poľovníka . V Štúrove nájdete termálne kúpalisko, v Ostrihome je aj Aqupark. Plnohodnotný oddych a relax máte zaručený!

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti,

- asistenciu prepisu energii

Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle ,0907894574 licenčný realitný maklér t.vassova@vassereality.sk , aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY.

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! Pozrite sa aj ostatné naše ponuky na našej stránke -VASSE REALITY .

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
35 m2

Na mape: Rezervované !Na predaj viničný domček s klenbovou pivnicou v obci Kamenica nad Hronom pri Štúr

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.