KH-547, Chata so záhradou, Košice, Čičky

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
160 m
2
Košice
KVP 
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj chatu spolu so záhradou v Košiciach v záhradkárskej osade Čičky. Chata je dvojpodlažná a celoročne obývateľná. Chata má 3 izby a kuchyňu. V chate je kúpeľňa a samostatné WC. Zastavaná plocha chaty je 80m2 a výmera záhrady je 800m2. Chata je napojená na elektrinu, voda je riešená vlastnou studňou. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná +421908325270, ulicna@impulzreal.sk

Tešíme sa na spoluprácu.

Plocha pozemku:
800 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.