Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Anna Kicková
Telefón:
0918 751 610
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
7_289294797429

Útulný domček vo svahu pod lesíkom v Čankove

163 000
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
140 m
2
okres Levice
Levice
pred 23 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný, záhradný, 3 izbový , poschodový domček , ktorý plnohodnotne poslúži na bývanie či chalupárčenie. Nachádza sa v mestskej časti Levíc v Čankove .

Dom je postavený v záhradkárskej uličke, ktorá je úplne pokojná a málo frekventovaná. Pár metrov za domom je lesík . Nízke náklady na bývanie sú ďalším bonusom , ktorý tento domček ponúka.

Stavba je tehlová, zateplená , postavená vo svahu. Dom disponuje veľkou presvetlenou kuchyňou s jedálenskou časťou s východom na presklenú terasu , obývačkou v ktorej je príprava na krb, kúpeľňou s WC , pod schodmi je odkladací priestor.. Na poschodí je priestranná spálňa s balkónom, slnečné átrium, detská izba , ktorá má vlastné WC. V prízemnej časti je sklad na náradie. Okolo celej stavby je chodník .

Keďže je celý pozemok vo svahu majitelia ho dômyselne upravili do terás a tak je na pozemku vybudovaný veľký altánok s grilom , tiež prívod vody do drezu je to taká letná kuchyňa s dostatkom miesta na posedenie s rodinou napr. pri západe slnka.

Napriek nie veľkému pozemku je pri vstupnej bráne postavený prístrešok pre dve autá , naozaj je využitý každý meter tohto pozemku veľmi dômyselne. Celý priestor pri schodoch od brány až k domu je riadne osvetlený aj večer nastaviteľným časovačom.

Čankov ako mestská časť má základnú občiansku vybavenosť , ale do centra Levíc je to len 9km..V okolí sa môžete venovať hubárčeniu či bicyklovaniu. Cez letné mesiace je možnosť relaxácie v termálnom kúpalisku Margyta -Ilona vzdialenom len 5km, Santovka -7km, obľúbené kúpele Dudince -24km.

Plocha pozemku:
396 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Čistička
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
140 m2
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.