Jedinečné rybárske chatky na romantickom jazere Carpodrom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
60 m
2
okres Nové Zámky
Malá nad Hronom
pred 78 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 32 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tieto útulné drevené rybárske chatky sa nachádzajú pri dedinke Kamenný most v Malej nad Hronom, a to priamo na rybníku. Toto jedinečné miesto, ako jediné tohto typu na Slovensku, poskytuje skvelé možnosti na oddych v prírode a samozrejme na športový rybolov na jazere veľkosti vyše štyri hektáre, ktoré v sebe skrýva ryby rôznych druhov majestátnych veľkostí, napr. kapre, zubáče, sumce, šťuky a ďalšie.

Tieto unikátne domčeky stoja na drevených pilieroch, priamo nad vodnou hladinou. Sú to poschodové sedemmiestne chatky, ktoré pozostávajú z kuchyni spojenej s jedálňou a obývačkou nachádzajúcej sa na prízemí, a taktiež kúpeľňa s toaletou. Na poschodí sa nachádza jedna veľká izba. Vchod do domčekov je riešený cez vonkajšiu priestrannú terasu, ktorá poskytuje ďalšie možnosti príjemného posedenia a miesta na rybárske udice a ďalšieho príslušenstva. Ku každej dreveničke patrí vlastné ohnisko alebo gril, nachádzajúce sa priamo pri terase na brehu jazera.

Chatky sú vybavené pitnou vodou, riešením odpadových vôd a elektrickým kúrením.

Z ročného poplatku za užívanie priestorov jazera, správca zaobstará okrem starostlivosti o rybník, napr. zarybňovanie apod., aj odvoz smetí, odpadových vôd, kosenie, 24 hodinové stráženie areálu a parkoviska, atď.

Krásne prostredie je nielen v areáli jazera, ale aj v blízkom okolí. Rybník susedí s ďalšími jazerami a s druhou najdlhšou riekou na Slovensku, s riekou Hron. Kúsok od areálu sa nachádza Kotra ranch s jazdiarňou pre milovníkov koníkov. Kúpeľné mesto Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom na SR, je vzdialené len 6 km, pri ktorom sa nachádza aj historické maďarské mesto Ostrihom, ležiace na druhej strane rieky Dunaj. Neďaleko sa nachádzajú na turistiku stvorené Kováčovské kopce Burdovského pohoria, ktoré ponúkajú krásny výhľad na sútok Hrona a Ipľa s Dunajom.

Plocha pozemku:
88 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
60 m2
Prístupová cesta:
Neupravená

Na mape: Jedinečné rybárske chatky na romantickom jazere Carpodrom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.