Romantické rybárske chatky na unikátnom jazere Carpodrom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
75 m
2
okres Nové Zámky
Malá nad Hronom
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 28 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tieto útulné dreveničky stoja na drevených pilieroch priamo nad hladinou jazera v Malej nad Hronom, na okraji dediny Kamenný Most. Toto jedinečné miesto, ako jediné tohto typu na Slovensku, poskytuje skvelé možnosti na oddych v prírode a samozrejme na športový rybolov na jazere veľkosti vyše štyri hektáre, ktoré v sebe skrýva ryby rôznych druhov majestátnych veľkostí, napr. kapre, zubáče, sumce, šťuky a ďalšie.

Tieto unikátne jedenásť miestne chatky sú poschodové, na prízemí sa nachádza kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou, a taktiež kúpeľňa s toaletou. Na poschodí sú dve podkrovné izby. Vstup do domčekov je riešený cez vonkajšiu priestrannú terasu, ktorá poskytuje ďalšie možnosti príjemného posedenia a miesto na rybárske udice a ďalšieho príslušenstva. Ku každej dreveničke patrí vlastné ohnisko alebo gril, nachádzajúce sa priamo pri terase na brehu jazera.

Chatky sú vybavené pitnou vodou, riešením odpadových vôd a elektrickým kúrením.

Z ročného poplatku za užívanie priestorov jazera, správca zaobstará okrem starostlivosti o rybník, napr. zarybňovanie apod., aj odvoz smetí, odpadových vôd, kosenie, 24 hodinové stráženie areálu a parkoviska, atď.

Krásne prostredie je nielen v areáli jazera, ale aj v blízkom okolí. Rybník susedí s ďalšími jazerami a s druhou najdlhšou riekou na Slovensku, riekou Hron. Pre milovníkov zvierat je tu neďaleko Kotra ranch s možnosťou jazdenia na koníkoch. Kúpeľné mesto Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom v SR, je vzdialené len 6 km. Pri ňom sa nachádza aj historické maďarské mesto Ostrihom, ležiace na druhej strane rieky Dunaj. V blízkom okolí sa týčia na turistiku stvorené Kováčovské kopce Burdovského pohoria, ktoré núkajú krásny výhľad na sútok Hrona a Ipľa s Dunajom.

Plocha pozemku:
88 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
75 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Romantické rybárske chatky na unikátnom jazere Carpodrom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.