Kontaktné údaje

JMreality - Ing. Mičko Juraj

Sládkovičova 569

01701 Považská Bystrica

Meno:
Ing. Juraj Mičko
Telefón:
0911254777
Mobil:
0905280590
E-mail:
ID ponuky:
1324

Na prenájom rekr. chata Vlčia jama pri Rajci

350 €/mes.
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
150 m
2
okres Považská Bystrica
Malé Lednice
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dvojpodlažná rekreačná chata Vlčia jama ponúka príjemné ubytovanie na samote v lese v bývalej horárni neďaleko Rajca, v chotári obce Malé Lednice, do ktorej aj administratívne patrí. Na prízemí sa nachádza veľká obývačka, kuchyňa, spoločenská miestnosť, kúpeľňa, WC a špajza. Na poschodí je 5 izieb (2 izby s balkónom), kúpeľňa a WC. Garáž je súčasťou domu, elektrická energia 380 V, voda je z vlastnej studne. Kúrenie je na pevné palivo. V rámci ubytovania je možné plne využívať kompletne vybavenú kuchynku. Chata je z 1-ce podpivničená. V izbách je 14 lôžok. Je možné zvýšiť istý počet lôžok z vlastných prenosných lôžok. Minimálny počet ubytovaných hostí je 7 osôb. Minimálna doba ubytovania sú 2 noci. Pri chate je priestor na opekanie, grilovanie a stolovanie, príp. detské hry. Chata je kompletne vybavená sedacím, úložným a posteľným nábytkom, ako aj elektrospotrebičmi a kuchynským riadom. Do chaty sa dostanete z Rajca cez obec Šuja a kameňolom po poľnej ceste, ktorá je celoročne upravovaná. Chata je určená na rekreáciu kolektívov a rôznych partií. Je pre ľudí, ktorí majú radi prírodu, šport, turistiku a iný aktívny oddych. V blízkosti chaty je možná turistika v krásnej prírode. Možno absolvovať turistické trasy na Kľak alebo Strážov, Manínskú tiesňavu alebo Súlovské skaly. V Rajci alebo Rajeckých Tepliciach je možné cez leto navštevovať letné kúpaliská. Zimné pobyty sa dajú spríjemniť lyžovačkou v Čičmanoch, Rajeckej Lesnej alebo vo Fačkovskom sedle. V rámci kultúrnych podujatí je možné navštíviť drevený betlehem a baziliku v Rajeckej Lesnej, mesto Bojnice, krajské mesto Žilinu alebo neďalekú Považskú Bystricu.

Cena:

Letná sezóna /jún,júl,august/ - cena pri týždenných pobytoch - 80 Eur chata /noc + spotreba energie Víkendové pobyty - 80 Eur/noc/chata:

- pri obsadenosti do 10 osôb + spotreba energie, každá osoba nad 10 osôb dopláca 7 Eur/noc

Spotreba energie vychádza podľa doterajších skúseností: - od 5 - 15 Eur/chata na 2 noci - víkend , záleží od využívania el. bojleru na ohrev teplej vody v kúpeľni a v kuchyni.

Obdobie mimo sezóny - 8 Eur/osoba/noc + spotreba energie / min. počet nocí 2, min. počet osôb 7

V cene je zahrnuté: – rekreačný poplatok obci - spotreba vody – spotrebované tuhé palivo – pracie a čistiace prostriedky – čistú posteľnú bielizeň, uteráky v kúpeľni – základné hygienické potreby – vývoz smetí.V cene nezahrnuté: – poistenie klienta – stravu – dopravu na miesto ubytovania - potrebovanú el. energiu.

Veľká Noc, Vianoce, Silvester: - cena dohodou.

Platobné podmienky: záloha 50% vopred na účet, doplatok 50% pri nástupe na pobyt v hotovosti.

Nástup na pobyt je prvý deň od 14.00 hod a odchod z chaty v posledný deň do 11.00 hod.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené

Na mape: Na prenájom rekr. chata Vlčia jama pri Rajci

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.