Ponúkame na predaj letnú chalupu v MEDZIBRODE

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
26 m
2
okres Banská Bystrica
Medzibrod
pred 106 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj víkendovú zrekonštruovanú chalupu v zastavanom území malebnej obce Medzibrod.

Táto obec leží východne od Banskej Bystrice, na pravom brehu rieky Hron v nadmorskej výške 419 m.n.m. a územne už patrí do regiónu Horehronia.

Pozemok má výmeru 345m2, úžitková plocha 26m2 (kuchynský kút, kúpeľňa, obývací priestor) a podpivničený priestor 15m2.

Priamo na pozemku môže parkovať jedno menšie auto. Inžinierske siete: elektrina (aj 400V), obecný vodovod, žumpa (len WC), trativod (sprcha, umývadlo, kuchynský drez); ohrev vody el. bojlerom; sporák na propán-butánovú bombu; vykurovanie na tuhé palivo v krbovej piecke.

Materiál: dom - tehla, skala, hlina; strecha sedlová staršia v dobrom stave ¬- škridla; okná - plast; dvere - drevo; podlahy - dlažba, drevo.

Príslušenstvo: súčasťou predaja je nevyhnutné príslušenstvo spojené s prevádzkovaním a užívaním chalupy (chladnička, el. kosačky, drobné elektro spotrebiče, kompletný riad, príslušenstvo na Barbecue, a pod.).

Súčasťou predaja nie sú nadštandardné elektrospotrebiče (55“ televízor, audio zariadenia, práčka, miešačka, a pod.; možný odpredaj dohodou).

V chalupe je spoločnosťou Telekom pripojený internet (WiFi) a TELEVÍZIA v programových balíčkoch „M“ za 21,14€/mes. (od 1.5.2022 o cca 3,-€ drahšie).

Chalupa je svojou ubytovacou kapacitou vhodná najmä pre jednotlivca alebo párik predovšetkým v letnom období, kedy je možné organizovať príjemné párty (pri ohnisku si môže posedieť aj 12 ľudí).

V letných horúčavách sa dá schladiť vo „vínnej“ pivničke resp. ukryť pred dažďom. Chalupa nie je vhodná na celoročné bývanie a pre páry s malými deťmi v predškolskom veku. Výborná je aj poloha chalupy; cca 5 min. obchod COOP Jednota, pošta, reštaurácia, obecný úrad, autobusová zastávka; 10 min. kostol; 15 min. železničná stanica; 20 min. kúpalisko (na vlastné riziko; v podstate sa jedná o požiarnu nádrž).

Rozloha pozemku: 345m2.

Úžitková plocha: 26m2.

Cena: 50 500 ,- EUR

V cene je propagácia nehnuteľnosti, vyhotovenie zmlúv a právny servis, ktorý zabezpečuje za bezkonkurenčnú cenu ONLINE REALITY.sk

V prípade záujmu kontaktovať na tel. čísle: 0905576915

Plocha pozemku:
345 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
26 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terasa:
áno

Na mape: Ponúkame na predaj letnú chalupu v MEDZIBRODE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.