Novopostavený drevodom s menším pozemkom na rekreačné účely len 100 m od Dunaja vo vinárskej

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
48 m
2
okres Komárno
Moča
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Táto štýlová novopostavená chatka sa nachádza len 100 m od brehu rieky Dunaj, na okraji podunajskej vinárskej dedinky Moča.

Je to montovaný drevený dom, postavený v roku 2021 s práve prebiehajúcou kolaudáciou.

Stojí na rovinatom oplotenom pozemku s celkovou rozlohou 280m2. V jej blízkom okolí stoja ďalšie chatky a celoročne obývané taktiež novopostavené domy.

Chatka má štyri miestnosti: dve spálne, kúpeľňu a krásne presvetlenú obývačku spojenú s kuchyňou a predsieňou, odkiaľ je cez veľké posuvné presklené dvere možnosť vyjsť na priestrannú zastrešenú terasu. Všetky dvere sú vybavené vkusnými drevenými tienidlami. Súčasťou kuchyne je kuchynská linka so spotrebičmi a kúpelňa je taktiež komplet vybavená na okamžité používanie, ostáva už len zariadiť si obytnú časť domu po svojom, nasťahovať sa a bývať!

V chatkách je zavedená elektrina a voda z novo navŕtanej studne. Rozbor vody bol vykonaný, na základe ktorému je kvalifikovaná ako pitná s vysokým obsahom minerálov. Kúrenie je možné elektrickým konvektorom alebo diaľkovo ovládateľnou klimatizáciou s Wi-Fi pripojením, ktorá sa taktiež hodí na horúce letné dni.

Prímorskú atmosféru navnadí nielen štýl stavby chatiek, ale aj ich blízke okolie. Štrkové dunajské pláže sa nachádzajú len 100 m od pozemku a sú skvelým miestom na víkendovú rekreáciu pri vode. K Dunaju vedie asfaltová cesta, vedúca tiež k známej miestnej reštaurácie Čárda. Milovníci vodných športov, vlastníci jácht, cyklisti a inline korčuliari, toto miesto je stvorené pre vás! Príďte sa sami presvedčiť!

Na dosah je nielen pláž, ale takisto aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá vedie priamo popri Dunaji až k Čiernemu moru. Termálne kúpaliská Patince a Vadaš Štúrovo sú vzdialené len pár km. Neďaleké historické mestá Komárno, Ostrihom a hlavné mesto Maďarska, Budapešť sú ideálnym miestom na výlety.

Plocha pozemku:
280 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Montovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
48 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Novopostavený drevodom s menším pozemkom na rekreačné účely len 100 m od Dunaja vo vinárskej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.