Ponúkame na predaj rodinný dom s vínnou pivnicou a veľkým pozemkom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
124 m
2
okres Veľký Krtíš
Nová Ves
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom s vínnou pivnicou a veľkým pozemkom

XEMAR (marcela.mesikova@xemar.sk alebo 0908 499 732) vám prináša exkluzívnu ponuku na predaj rodinného domu, ktorý sa nachádza medzi obcami Nová Ves a Malý Krtíš. Tento dom je obklopený prírodou a ponúka vám nielen pohodlné bývanie, ale aj možnosť rekreácie, podnikania alebo organizovania spoločenských podujatí. Dom bol pôvodne využívaný ako vínna pivnica, ktorá je stále zachovaná a funkčná. Dom má však aj ďalšie výhody, ktoré vám predstavíme v nasledujúcom popise.

Základné informácie:

   Lokalita: Dom sa nachádza v tichej a pokojnej oblasti medzi obcami Nová Ves a Malý Krtíš, kde máte k dispozícii všetky základné služby a obchody.

   

   Veľkosť pozemku: Dom stojí na pozemku o výmere 2875 m2, ktorý je oplotený a má vlastnú vstupnú bránu.     Pozemok je mierne svahovitý a ponúka vám dostatok priestoru pre     rôzne aktivity, ako je záhradkárstvo, šport, relaxácia.    

    Obytná / zastavaná plocha domu: Dom má dve podlažia a celkovú obytnú plochu 124 m2. Na prízemí sa nachádza  vstupná hala, dve kúpeľne, kuchyňa a veľká miestnosť, ktorú     môžete využiť podľa svojich potrieb. Na  poschodí  sú  tri  izby a vestibul  s  výstupom na  terasu, z ktorej sa vám naskytá nádherný     výhľad na okolie. Dom má ubytovaciu kapacitu pre približne 15  osôb. K domu patrí aj samostatná budova o ploche 32 m2, ktorá  slúži ako ďalšie ubytovanie pre 4-5 osôb. Táto budova má vlastné kúrenie, WC a kuchynskú linku.    

    Vínna pivnica: Jednou z najväčších predností tohto domu je jeho vínna pivnica, ktorá má rozlohu 102    m2. Pivnica je klenbová a má ideálne podmienky pre skladovanie a  kultiváciu vína. Pivnica je tiež           vhodná  na organizovanie  degustácií, osláv alebo iných podujatí.

Vybavenie a technické parametre: 

    Dom má vlastnú studňu, trafostanicu, 15 – kubíkový     septik. Strecha domu bola nedávno zrekonštruovaná.    

    Kúrenie: Dom má etážne kúrenie pomocou     gamatiek a kachlí na pevné palivo. V samostatnej budove je kúrenie     riešené kachľami na pevné palivo. 

    Prístup a parkovanie: Dom je ľahko dostupný     po vyasfaltovanej ceste, ktorá vedie až k vstupnej bráne. Pred     domom je vybudované vyasfaltované parkovisko pre viacero áut. Na     pozemku je tiež prístrešok, ktorý môže slúžiť ako garáž     alebo altánok.

Okolie a možnosti využitia:

Tento dom je ideálny pre tých, ktorí hľadajú nielen pohodlné bývanie, ale aj možnosť rekreácie, podnikania alebo spoločenského života. Dom je tiež vhodný na podnikanie, napríklad ako penzión, reštaurácia, vináreň alebo agroturistika. Dom je pripravený na okamžité nasťahovanie a prevádzku. V okolí domu sa nachádza množstvo prírodných a kultúrnych zaujímavostí, ktoré vám ponúkajú rôzne možnosti na trávenie voľného času. Môžete si napríklad zaplávať v biologickom kúpalisku, krytej plavárni alebo termálnom aquaparku, navštíviť historický hrad, rybník, jazero alebo hraničný prechod do Maďarska, alebo sa vybrať na výlet do termálneho kúpaliska Dolná Strehová. 

Kontakt a cena:

Cena domu je dohodou. Ak vás táto ponuka zaujala a chcete si pozrieť tento dom naživo, neváhajte nás kontaktovať. Spoločnosť XEMAR vám poskytne všetky potrebné informácie a zabezpečí prehliadku nehnuteľnosti.

Kontaktná osoba: Marcela Mesiková,  

Telefón: 0908 499 732, 

E-mail: marcela.mesikova@xemar.sk

 

Plocha pozemku:
2875 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
124 m2
Zastavaná plocha:
124 m2

Na mape: Ponúkame na predaj rodinný dom s vínnou pivnicou a veľkým pozemkom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.