Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Zdenka Čupková
Telefón:
0911 848 411
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
5_289286267225

Krásny a veľký dom pod úpätím Nízkych Tatier vo vyhľadávanej obci Pavčina Lehota

299 000
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
230 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Pavčina Lehota
pred 22 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom vhodný na bývanie, ale vďaka svojmu charakteru a lokalite je ideálny aj na rekreačné využitie. V dome nie je potrebná žiadna investícia. Predáva sa zariadený, čerstvo vymaľovaný s upravenou a zabehnutou záhradou...pripravený pre nových majiteľov. Nehnuteľnosť poskytuje veľkorysí priestor aj pre veľkú rodinu.

RD je kompletne podpivničený. Nachádza sa tu kotolňa, poľovnícka izba, pivnica, dve izby , kúpeľňa a priestranná chodba ktorá bola využívaná na odkladanie lyží a lyžiarok po lyžovačke.

1.NP tvorí denná časť. Je to veľký a pritom útulný priestor. Tvorí ho otvorená obývačka s krbom a kuchyňa s priestrannou a plne vybavenou kuchyňou. Na tomto podlaží sú ešte dve izby, kúpeľňa s WC a šatník. Izby boli využívané ako detská herňa a pracovňa. Z tohto podlažia je veľmi praktický výstup na priestrannú terasu za domom s umelým trávnikom, elektrickou markízou a osvetlením.

2. NP tvorí nočnú časť. Nachádzajú sa tu dve podkrovné detské izby, spálňa s balkónom z ktorého sú krásne výhľady na tatry, šatník a otvorená chodba s gaučom.

Dom je napojený na všetky IS. Vodovod, elektrinu, plyn aj kanalizáciu. Teplo v dome zabezpečuje plynový kotol. Urobená je aj príprava na tepelné čerpadlo, prípadne sa dá kúriť pecou na tuhé palivo, alebo v prechodných obdobiach teplovzdušným krbom v obývačke.

K nehnuteľnosti prislúcha garáž s elektrickým otváraním brány Hormann, murovaný altánok s grilom zo šamotovej tehly a záhradný domček na náradie.

Obec Pavčina Lehota je vyhľadávaná lokalita turistami, ale aj rodinami ktoré chcú bývať blízko mesta Liptovský Mikuláš. V obci sa nachádza lyžiarske stredisko Žiarce, ktoré má celoročné využitie. V lete bobová dráha v zime skvelá lyžovačka. V okolí obce je veľa možností na turistiku či prechádzok do prírody. Do Jasnej je to autom cca 10 minút, do Liptovského Mikuláša tiež 10 minút. Vďaka blízkosti Demänovskej Doliny + Liptov máte dostupné široké možnosti ako využiť svoj čas strávený na tejto nehnuteľnosti, pre všetky vekové kategórie, všetky druhy športov a záľub.

Plocha pozemku:
606 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
230 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Krásny a veľký dom pod úpätím Nízkych Tatier vo vyhľadávanej obci Pavčina Lehota

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.