Podhájska- Chata pri termálnom kúpalisku

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
80 m
2
okres Nové Zámky
Podhájska
pred 46 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 30 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

N005-13-MAKU

Vítam Vás v obci Podhájska, kde by som vám rád predstavil nádhernú chatu blízko termálneho kúpaliska.

Táto chatka je ideálna pre tých, ktorí hľadajú dokonalý únik z mesta a chcú si užívať pokoj a pohodu v príjemnom prostredí. Nechajte sa okúzliť jedinečnou atmosférou a prírodným bohatstvom tejto nehnuteľnosti.

Videoobhliadka: https://youtu.be/tt_IdnlRPv0

Murovaná a zateplená chata s výnimočnou polohou nachádzajúca sa len 300 metrov od svetoznámeho kúpaliska v obci Podhájska s termálnou vodou, ktorá má zloženie podobné vode Mŕtveho mora. Táto novostavba bola kolaudovaná v roku 2018 a pozostáva z dvoch podlaží a podkrovia.V podkroví sa nachádzajú tri samostatné izby, ideálne pre hostí alebo rodinných príslušníkov. Hlavné podlažie ponúka veľkú obývaciu miestnosť s východom na južnú terasu a krbom, ktorý dokáže vyhriať celú chatu pomocou prieduchov, vedúcich do izieb v podkroví. Obývacia miestnosť je voľne prepojená s veľkou kuchyňou, vybavenou rohovou kuchynskou linkou na mieru. Kuchyňa je spojená s priestrannou jedálňou so štýlovým nábytkom tiež vyrobeným na mieru. Do chaty sa vstupuje cez vchodovú terasu, pri ktorej sa nachádza skladová miestnosť a zádverie so šatníkovou stenou a botníkom. Z tohto priestoru sa vstupuje do kúpeľne so sprchovým kútom a samostatného WC. V suteréne sa nachádzajú štyri miestnosti, ktoré je možné upraviť na ďalšie izby. V jednej z miestností sa nachádza bojler na ohrev teplej vody a tiež práčka. Schodiská medzi jednotlivými podlažiami sú štýlovo vyrobené na mieru. Chata disponuje drevenými oknami so sieťkami proti hmyzu a štýlovými drevenými okenicami. V izbách sú plávajúce podlahy, v jedálni, kuchyni, zádverí a kúpeľni je keramická dlažba. Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. Chatka je napojená na verejný vodovod a odpad sa odvádza do žumpy. Elektrický prípoj je 380V. Pre energetickú nezávislosť je chata vybavená fotovoltaickými panelmi, ktoré dokážu pokryť celú spotrebu elektriny majiteľa s minimálnymi nákladmi.

K chate patrí aj pozemok o rozlohe 7 árov, ktorý obsahuje vinohrad a tri vyvýšené záhony na pestovanie zeleniny a jahôd. Štýlová drevená zasklená terasa na južnej strane s výhľadom na vinohrad je ideálnym miestom na príjemný relax a grilovačky. Pred chatou sa nachádza predzáhradka s okrasnými rastlinami a bylinkami. Z chaty je nádherný výhľad na celú obec Podhájska a kopce Západných Karpát pohoria Tribeč. Okolie chaty je rovinaté s úrodnými poliami a pre nenáročné lyžovanie je v susednej obci Čechy k dispozícii vlek vzdialený len 200 metrov.

Naša cena je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov.

V cene je už zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru.

Ak máte záujem a táto ponuka Vás zaujala neváhajte ma kontaktovať na tel.č. Ďakujem

Plocha pozemku:
770 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
80 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Mierny svah
Prístupová cesta:
Asfaltová
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Podhájska- Chata pri termálnom kúpalisku

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.