PREDANÉ*Krásna CHATA s príslušenstvom v Považskej Bystrici

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
60 m
2
okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
pred 59 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám dávame do pozornosti zaujímavú chatu "na skok" od centra mesta Považská Bystrica. Chata je zaujímavá hlavne pre vášnivých rybárov, nakoľko sa nachádza hneď  pri vodnom toku kde je množstvo rýb a brehy sú prispôsobené k dlhým a ničím nerušením rybolovom.  Chata je dvojpodlažná, samostatne stojaca, na peknom, rovinatom, udržiavanom pozemku o veľkosti 302 m2.  Na prízemí sa nachádzajú vonku dve terasy, na jednej z nich je umiestnený murovaný gril a sedenie z masívneho dreva. Za vstupnými dverami sa nachádza jeden veľký priestor kde je kuchyňa, obývacia a jedálenská časť. Drevenými schodíkmi sa dostaneme do podkrovia - na prvé poschodie ktoré majiteľom slúži ako veľký priestor na spanie (momentálne sú tu dve manželské postele  a dve jednolôžka). Priestor nie je rozdelený priečkami. Na poschodí je taktiež balkón. Na prízemí je pekná kuchynská linka so všetkými kuchynskými elektrospotrebičmi, nové kachle na pevné palivo, ktoré v zimných mesiacoch príjemne vyhrejú celú chatu. Na pozemku je vlastná studňa a pripojenie na elektrinu. V zadnej časti chaty je skladový priestor, ktorý je zároveň technickým zázemím - je tu umiestnená studňa s čerpadlom. Chata a okolie je neustále monitorovaná dôsledným kamerovým systémom s funkciou nahrávania.

Na udržiavanom pozemku je dreváreň, veľký skleník na pestovanie zeleniny, úžasný domček na strome, ktorý ocenia hlavne rodiny s deťmi a suché WC. Na pozemku sú zriadené závlahové rozvody na zjednodušenie polievania pozemku a skleníka. Z menšej terasy je možnosť jednoduchou dostavbou dorobiť menšiu kúpeľňu - v tomto prípade sa chata môže premeniť na celoročne obývanú stavbu s dobrou dostupnosťou do mesta.

Okolie je kľudné, je tu niekoľko podobných väčších chát, z ktorých niektoré ľudia obývajú celoročne, väčšina je využívaná k rekreácii. Viac informácii Vám rada poskytnem telefonicky - 0915 753 000, alebo mailom: mangundova@vasereality.sk. Samozrejme odporúčam osobnú obhliadku chaty - nie je nič lepšie ako na vlastné oči vidieť túto nehnuteľnosť a určite Vás osloví svojou príjemnou atmosférou.

Plocha pozemku:
302 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
60 m2
Zastavaná plocha:
49 m2
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Dieľňa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.