Priestranný dom s veľkým pozemkom na farmárčenie v kľudnej časti obce Pribeta

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
180 m
2
okres Komárno
Pribeta
pred 45 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 42 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tento pôvodný domček stojí na rozľahlom pozemku v kľudnej uličke pri potôčiku v obci Pribeta.

Patrí k nemu pozemok s celkovou rozlohou vyše 7800m2, ktorý pozostáva z nádvoria a záhrady. Svojou veľkosťou je vhodný na hospodárenie a farmárčenie rôzneho typu, vďaka množstvu vedľajších budov je ideálny na chov zvieratiek. Miestna pôda je veľmi úrodná.

Tento zachovalý domček pozostáva z troch izieb, kuchyne so špajzou, kúpeľne a predsiene. Na poschodí je ďalšia izba, tzv. manzartka.

Za domom je prístavba v tvare písmena L - tu sa nachádzajú dve garáže a kotolňa.

Voda do domu je zavedená zo studne. Kúrenie je centrálne, je možné kombinovať kotol na plyn s druhým na tuhé palivo. V zadnej izbe sú plynové gamatky a v dome je aj komín, ktorý však nie je vyvedený cez strechu.

Dvor je zastavaný rôznymi hospodárskymi budovami, a to - chlievmi, búdkami a prístreškom na chov zvierat, samostatne stojacej vedľajšej budovy - s úložné priestormi, pivnicou, letnou kuchynkou a zabíjačkovou miestnosťou. V zadnej časti dvora sa nachádza priestranný prístrešok - na zaparkovanie traktora, prívesov, atď.

Záhrada je využívaná ako orná pôda, voda zo studne je dovedená na jej hranicu, kde sa nachádzajú aj pozostatky skleníka.

Obec Pribeta leží na hranici Komárňanského okresu, neďaleko mesta Nové Zámky. Centrum obce, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, je vzdialené cca 1,5 km od domu.

Okolie svojim charakterom spadá do poľnohospodárskej lokality. Tráviť voľný čas môžete v susedných obciach Strekov a Nová Vieska, piknikom na viničných vŕškoch alebo v prírodnej rezervácii Parížske močiare, cez ktorú vedie náučný chodník. V okolí sa nachádzajú aj termálne kúpele Podhájska a Patince. Historické mesto Komárno leží 25 km od obce a za návštevu stojí aj kaštieľ s vinárňou v neďalekej obci Rúbaň alebo najstaršia hvezdáreň na Slovensku v Hurbanove.

Plocha pozemku:
7800 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
180 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Priestranný dom s veľkým pozemkom na farmárčenie v kľudnej časti obce Pribeta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.