Chata na Podbanskom s vlastným pozemkom. Pripravená na využívanie.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
75 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Pribylina
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Skvelá ponuka. Na predaj slnečná chata na Podbanskom, po rekonštrukcii s vlastným pozemkom, vodou, elektrinou a celoročne dostupná.

Ku chate prislúcha pozemok o veľkosti 695m2. Chata je pripravená na chatárčenie a nie sú potrebné žiadne úpravy. Napojená je na vodovod z miestnej studne (súčasťou predaja je aj podiel na pozemku, kde sa studňa nachádza), elektrinu, kamerový systém, internet, alarm, betónovú žumpu. Chata sa vykuruje elektrickým podlahovým kúrením (kúpeľňa, obývačka), alebo drevom v krbe ktorý sa nachádza v obývačke.

Chata si nevyžaduje žiadnu investíciu. Je zateplená s novou strechou, v roku 2019 boli vymenené vodovodné rozvody, prerobená kúpeľňa, nová kuchyňa, kúrenie.

Dispozícia: zo vstupnej chodby sa prechádza do kúpeľne a obývačky. V obývačke je krb, jedálenský stôl, prechod do kuchyne a schody do podkrovia. V podkroví je jedna otvorená spacia časť a jedna menšia miestnosť ktorá slúži momentálne ako sklad. V budúcnosti by tu mohol byť napríklad pekný šatník, alebo menšia izba. Chata má aj technický priestor do ktorého je prístup z vonku.

V rámci chatovej lokality má nehnuteľnosť veľmi dobrú polohu. Prístup k nej je možný aj bežným osobným autom. Parkovanie je pohodlné aj pre niekoľko áut.

Ak by ste mali pri chatárčení chuť na zmenu, Grand hotel Permon, ktorého wellness je preslávený, je vzdialený iba pár minút cesty autom. Tak isto aj najbližšia obec Pribylina, Račkova dolina či Štrbské Pleso. V blízkosti chaty je nástupný chodník na Bystrú, prípadne v okolí je veľa turistických chodníkov. V lete sú v tejto lokalite pre chatárov otvorené aj potraviny.

Na celom Liptove je množstvo atrakcií a možností ako tráviť voľný čas. Stačí si vybrať.

Plocha pozemku:
695 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
75 m2

Na mape: Chata na Podbanskom s vlastným pozemkom. Pripravená na využívanie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.