Dom na predaj vhodný na bývanie i na chalupu - Liptov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
90 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Pribylina
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 31 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj útulný dom v podtatranskej obci Pribylina. Dom má 4 izby, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC. Veľkou výhodou je, že dom môže byť napojený na všetky IS. Momentálne je napojený na elektrinu, vodovod, odpad ide do žumpy, kúrenie je lokálne tuhým palivom. Pred bránou domu je kanalizácia a na ulici plyn. Dom je postavený na pozemku s rozlohou 403m2. Pozemok je prístupný z obidvoch strán priamo z obecnej komunikácie. Zastavaná plocha domu je 110m2. Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova so zastavanou plochou cca 68m2. Hospodárska budova môže byť využívaná aj ako garáž.

Dom prešiel v roku 2022 čiastočnou rekonštrukciou pri ktorej bola vybudovaná kúpeľa s WC a nainštalovaný vnútorný aj vonkajší obklad.

Dispozícia: pozdĺž celého domu je uzavretá veranda ktorá končí až vstupom do záhrady. Z verandy sa prechádza do prednej obytnej časti v ktorej sa nachádza priestranná kuchyňa s jedálenskou a oddychovou časťou. Spálňa a kúpeľňa s WC. Cez verandu sa prechádza do zadnej obytnej časti v ktorej je obývačka s otvoreným krbom a dreveným schodiskom sa ide do podkrovnej izby určenej na spanie.

Obec Pribylina je vyhľadávaná kvôli svojej turisticky zaujímavej polohe. Len 25minút cesty autom vás delí od Štrbského plesa (Vysoké Tatry), za 30 minút ste v Jasnej (Nízke Tatry) či v Aquaparku Tatralandia. V tesnej blízkosti obce je Múzeum Liptovskej dediny, Račkova dolina (Západné Tatry), či Grand hotel Permon známi svojim krásnym a veľkým wellnesom.

Plocha pozemku:
403 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
90 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Dom na predaj vhodný na bývanie i na chalupu - Liptov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.