Iné, Radvaň nad Dunajom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
681 m
2
okres Komárno
Radvaň nad Dunajom
pred 11 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj výnimočnú rekreačnú chatu v malebnom prostredí Radvaň nad Dunajom blízko Dunaja, kde si môžete vychutnať pokoj a krásu prírody, zatiaľ čo budete len krok od civilizácie a komfortu. Táto útulná chata s celkovou úžitkovou plochou 75 m2 na priestrannom pozemku 680 m2 ponúka dokonalé miesto pre vaše víkendové úniky či dlhodobé pobyty.

Dispozícia chaty je premyslene riešená s dôrazom na pohodlie a praktickosť. Zastavaná plocha 50 m2 ponúka prepojenú obývačku s kuchyňou, ktorá je srdcom domu a miestom pre spoločné chvíle. Spálňa a maličká izba poskytujú dostatok súkromia a pokoja. Kúpeľňa s WC je moderná a komfortná. Podzemné podlažie skrýva veľkú garáž, ďalšiu kúpeľňu s WC, technickú miestnosť a menšiu pivničku, čo vám dáva dostatok úložného priestoru a zároveň udržuje poriadok v chate, prípadne poskytuje možnosť vytvorenia ďaľšej obytnej miestnosti.

3D OBHLIADKA Prejdite sa po chate z pohodlia domova prostredníctvom virtuálnej obhliadky pre lepšiu predstavu:

https://my.matterport.com/show/?m=2jMsVKpaB2G

Po nedávnej kompletnej rekonštrukcii interiéru, vrátane výmeny okien na plastové s trojsklom, inštalácie podlahového kúrenia, kuchynskej linky na mieru so vstavanými spotrebičmi a zabezpečenia novej strechy hydroizoláciou, si môžete byť istí, že chata je v perfektnom stave a pripravená na bezproblémové užívanie. Aktuálne sa dokončila kompletná fasáda, čo ešte viac zvýši estetickú a hodnotovú stránku nehnuteľnosti.

Pozemok ponúka nielen veľký priestor na relax a zábavu, ale aj praktické prvky ako pekný altánok pre letné večery, búdu na náradie pre vaše hobby a projekty, je kompletne oplotený pre vaše súkromie a bezpečnosť. Napojenie na verejný vodovod zaručuje pohodlie a neprerušovaný prísun pitnej vody.

Nachádza sa v žiadanej rekreačnej lokalite blízko Dunaja v obci Radvaň nad Dunajom, táto chata je v blízkosti všetkej potrebnej základnej vybavenosti a len krátkou cestou autom od wellnesu Patince. Ponúka ideálne spojenie s prírodou a zároveň pohodlie moderného života. Za cenu 122 000 € získate nielen kvalitne zrekonštruovanú chatu v krásnom prostredí, ale aj možnosť vytvoriť si miesto plné radosti, pokoja a nezabudnuteľných spomienok.

Nezmeškajte príležitosť stať sa majiteľom tejto jedinečnej nehnuteľnosti, ktorá ponúka spojenie komfortu, súkromia a prírody. Kontaktujte nás ešte dnes na tel. čísle 0915 781 049 a dohodnite si obhliadku, aby ste na vlastné oči zažili všetko, čo táto rekreačná chata ponúka. Vaša budúca oáza pokoja a relaxu na dosah ruky!

Plocha pozemku:
681 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
1
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
Bojler
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Zastavaná plocha:
50 m2
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Terén:
Rovina až mierny svah
Prístupová cesta:
Neupravená
Záhrada:
áno
Garáž:
áno
Oplotenie pozemku:
áno

Na mape: Iné, Radvaň nad Dunajom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.