Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Zdenka Čupková
Telefón:
0911 848 411
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
289122393512

Slnečná chata s výhľadom, vlastným pozemkom, elektrinou a vodou v horskom prostredí

175 000
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
91 m
2
okres Žilina
Rajecká Lesná
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 2 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chata má vynikajúcu dispozíciu v rámci lokality. Nachádza sa približne 3,5 km za obcou Rajecká Lesná v rekreačnej oblasti Žiar. Príjazd na chatu je možný bežným osobným autom po spevnenej ceste.

Jedná sa o skoro poslednú chatu v tejto chatovej osade. Je odklonená od hlavného chodníka, takže pobyt na chate zaručuje kľud a súkromie. Nachádza sa pri potôčiku, je slnečná. Z chaty sú krásne výhľady. Ako jedna z mála chát v tejto lokalite, táto má vlastný pozemok s rozlohou 411m2.

Chata bola stavaná v rokoch 1970-1973 napojená je na elektrinu, žumpu a vodu z miestneho zdroja. Vykurovaná je krbom s prieduchmi do podkrovia. Základy chaty sú betónové. V týchto priestoroch je skladovací priestor. Na prvom poschodí sa nachádza denná časť - spoločenská miestnosť s krbom, kuchynský kút, kúpeľňa s WC, skladovací priestor. Súčasťou tohto podlažia je aj veľká slnečná terasa (zastrešená v r.2016), ktorá sa v nepriaznivom počasí uzatvára priehľadnou fóliou z PVC. V podkroví chaty sú dve spálne.

Chata pôsobí veľmi príjemným dojmom. Je čistá, v pôvodnom no dobrom technickom stave. Ideálna pre rodinu s deťmi, ktoré sa môžu celé leto hrať v potôčiku pri chate. Najbližší obchod je v obci Rajecká Lesná. Otvorený je 7 dní v týždni. V blízkosti chaty sa nachádza aj horská chata Žiar, ktorá „cez okienečko v hostinci ponúkne okoloidúcim hosťom ich špeciality“

Okrem turistov láka obec svojich návštevníkov aj na unikátny Slovenský betlehem a Baziliku Narodenia Panny Márie so sochou Frivaldskej Panny Márie zo 16. storočia. Frivald je významným pútnickým miestom, čomu slúž aj kalvária s krížovou cestou. Zaujímavosťou obce je, že centrom príjmania vianočnej pošty pre Ježiška.

Plocha pozemku:
411 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
91 m2
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Slnečná chata s výhľadom, vlastným pozemkom, elektrinou a vodou v horskom prostredí

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.