Útulný rekreačný domček 40m2 na krásnom pozemku 3á, Šaľa

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
303 m
2
okres Šaľa
Šaľa
pred 61 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 53 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality Vám ponúka na predaj mobilný rekreačný domček rozlohy 40m2 na pozemku rozlohy 303m2 v obľúbenej záhradkárskej časti neďaleko rieky Váha!

Jedná sa o kvalitný mobilný drevodom (Fischer) s možnosťou celoročnej rekreácie. Rozmery domčeka sú 10,5x3,8m Vykurovanie je riešené infražiaričmi a SMART klimatizáciou, ktorou si môžete okamžite zakúriť od "kadiaľkoľvek" v prípade, že sa rozhodnete ísť zrelaxovať. Taktiež si môžete skontrolovať stav a okolie vašej nehnuteľnosti pomocou 2 kamier napojených na wifi, v interieri domu sa nachádza aj alarm. V domčeku sa nachádza rozľahlá kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou. Kuchyňa kvalitného prevedenia od výrobcu Decodom, na mieru s indukčnou varnou doskou digestorom s uhlíkovým odsávaním, elektrickou rúrou a granitovým drezom. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, toaletou, el.bojlerom. Odpadová voda je vyvedená do septiku. z oyvacej izby je vstup do spálne. Celá domček je kvalitne prevedený, okná sú plastové s izol. dvojsklom s vonkajšími el. hliníkovými žalúziami. Vstup do domčeka je z prestrešenej terasky.

Domček sa nachádza na krásnom, slnečnom, udržiavanom pozemku so závlahovým systémom na polievanie trávnika! Na pozemku sa nachádza čiastočne zapustený bazén priemeru 3,6m, hĺbky 1,2m, murovaný gril, altánok, dielňa susediaca so skladom (+ďalšia vonkajšia toaleta). Vstup na pozemok je z boku z bránky, prípadne sa tu nachádza aj pozinkovaná posuvná brána prístupná priamo z mestskej komunikácie.

Na pozemku sa nachádzajú vyvýšené záhony na pestovanie, okrasné trávy, tuje a okrasný záhon. Voda je z narážanej studne.

Tento útulný plne vybavený domček na krásnom udržiavanom pozemku je ako stvorený na rekreáciu, načerpanie nových síl a trávenie voľného času v kruhu rodiny a priateľov.

Oplatí sa vidieť! Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes!

Záhradkárska oblasť je veľmi obľúbená rekreačná oblasť nakoľko v tesnej blízkosti sa nachádza rieka Váh, ktorá poskytuje množstvo aktivít ako napr. rybolov, člnkovanie, plávanie, prechádzky v prírode popri brehu a pod. Od záhradkárskej oblasti vedie cyklotrasa po násype k priehrade Kráľová kde sa nachádza Hotel Kaskády s tenisovými kurtami, volejbalovým a fut. ihriskom, minigolfom a inými voľnočasovými aktivitami. Na priehrade je požičovňa na vodné športy. Cyklotrasa vedie až do mesta Sereď. V prípade, že Vás ponuka zaujala neváhajte ma kmetkova@tureality.sk, alebo na +421 41 321 7800.

Plocha pozemku:
303 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
303 m2
Zastavaná plocha:
40 m2
Terén:
Rovina
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.