Skalická koliba v Zlatníckej doline

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
651 m
2
okres Skalica
Skalica
Zlatnícka dolina
pred 66 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 62 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení ponúka RADO Reality na predaj kolibu v Zlatníckej doline.

Koliba je vzdialená od mesta Skalica 7km.

Pozemok je z juhovýchodu a juhozápadu ohraničený miestnou komunikáciou s asfaltovým povrchom. Stavba má pôdorys v tvare písmena „L“ o rozmeroch 25 x 28m ma pozemku 1049m2. Pozostáva s prízemnej časti a obytného podkrovia. Stavba bola realizovaná v rokoch 2005 - 2008.

Na 1.NP sa nachádza reštaurácia, salónik, kuchyňa, sociálne zariadenie a skladové priestory. V časti reštaurácie a terasy je 60 miest na sedenie a v salóniku je 10 miest na sedenie.

Na 2.NP je ubytovacia časť, ktorá pozostáva s dvoch izieb a dvoch apartmánov, sociálnych zariadení a vírivou vaňou. Jeden veľký apartmán má samostatné schodisko do salóniku pod nim.

Hlavnou konštrukciou stavby je drevený zrub, ktorý tvoria drevené trámy kruhového prierezu 270mm. Vnútorné deliace priečky v kuchyni, skladových, sociálnych zariadeniach a v pomocných priestoroch sú murované. Schodisko do podkrovia je drevené. Časť reštaurácie je otvorená až do strechy. Krov je zložený z dvoch krovov, kde jedny sú pohľadové a druhé nosné. Strecha je sedlová so spádom 40 stupňov. Krytinu tvorí šindeľ.

Elektromerový rozvádzač je 400V/160A 3+PEN s ochranou pred úrazom pri poruche dotyku neživých častí, samočinným odpojením napájania. Inštalačný výkon spotrebičov je dimenzovaný v kuchyni na 61,30kW, elektrické vykurovanie na 48kW, pohony a zásuvky na 19,5kW. Celková zaťažiteľnosť je 160kW. Celý objekt je chránený kamerovým zabezpečovacím systémom s alarmom.

Elektrické vykurovanie v reštaurácii je riešené vykurovacími káblami uloženými v podlahe regulované termostatom s priestorovým a podlahovým snímačom. V ostatných priestoroch je vykurovanie pomocou elektrických konvertorov.

Koliba je napojená na prípojku miestnej vody. Odpadové a splaškové vody ústia do žumpy s objemom 60m3. Na prípojke s kanalizácie od kuchyne je situovaný odlučovač tukov s dvomi kontrolnými šachtami kvôli prečisteniu stoky.

Telefónna prípojka je napojená na verejnú telefónnu sieť.

Zastavaná plocha je 509m2, podlahová plocha 651m2 a obstavaný priestor spolu je 3551m2.

Protipožiarnu ochranu budovy zabezpečujú dva požiarne hydranty na 1.NP a 2.NP.

V zadnej časti koliby je priestranný vonkajší krb, ktorý je vsadený v skale. Táto je vytvorená z výkopu upraveného terénu. Vnútorná klenba je z vnútra obložená kameňom. Zvislé steny slúžia súčasne ako oporný múr. Rozmer ohniska 650x900mm. Dymovod a komín sú skryté v skale. Vedľa ohniska sú dve odkladacie plochy na prípravu jedál pri grilovaní. Vedľa koliby je priestranný pozemok na využitie detského ihriska a relaxáciu o veľkosti 1404m2, ktorý je možné k dokúpeniu samostatne. Cena pozemku je 58,-€/m2.

Zlatnícka dolina sa nachádza len 7 km od Skalice na úpätí Bielych Karpát. Ponúka možnosti ubytovania a stravovania, možnosti letných i zimných športov a turistických vychádzok. V letných mesiacoch je pre verejnosť otvorené veľké prírodné kúpalisko. Cez Zlatnícku dolinu vedie niekoľko cyklotras.

Prírodné kúpalisko v rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina s kapacitou 2 500 návštevníkov disponuje tromi bazénmi - 50 m plaveckým, 25 m neplaveckým a jedným detským. Je tu aj menší tobogan v neplaveckom bazéne a malá šmýkačka. Kúpalisko poskytuje služby ako plávanie, tenis, plážový volejbal, bedminton, stolný tenis, ruské kolky, požičovňa športových potrieb, ubytovanie, občerstvenie, parkovisko.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/models/bU3qbFj5D3a?section=media

Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si obhliadku.

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Radovan Rothacker

RADO Reality Group

Tel.: +421905635073

E-mail: rothacker@radoreality.sk

FB: Reality ZS

www.radoreality.sk

Plocha pozemku:
540 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické

Na mape: Skalická koliba v Zlatníckej doline

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.