3D obhliadka: Všestranne využiteľná, kompletne zrekonštruovaná nehnuteľnosť v pohraničnej o

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
247 m
2
okres Veľký Krtíš
Slovenské Ďarmoty
pred 67 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 55 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3D obhliadka link: https://livetour.istaging.com/c85d989c-2650-465f-9b45-049b60a062b4?index 5

Hľadáte priestranný rodinný dom (podlahová plocha 247 m2) s takmer úplnou rekonštrukciou s dispozíciou vily? Alebo nehnuteľnosť s možnosťou realizácia vlastnej reštaurácie, prípadne penziónu, v lukratívnej obci v susedstve mesta Balassagyarmat? Ponúkaná nehnuteľnosť, osadená v krásnom prírodnom prostredí , splní Vaše očakávania. Stavba postavená z tehál je napojená na všetky inžinierske siete ako verejná voda, kanalizácia, elektrina, prípojka na zemný plyn. Všetky rozvody inžinierskych sietí v stavbe sú úplne nové ako i rozvody kúrenia (podlahové vykurovanie elektrinou kombinované s predprípravou na klimatizáciu). Nehnuteľnosť disponuje dvomi komínmi pre prípadné vykurovanie pevným palivom. Všetky rozvody sú pripravené na zobytnenie podkrovia. Stavba je zateplená, jej izoláciu dopĺňajú nové kvalitné plastové a drevené dvere a okná. Nová podlahová krytina je tvorená laminátovou podlahou a keramickou dlažbou. Drevená konštrukcia strechy je vo výbornom stave, strešná krytina je pôvodná, ale v zachovalom stave. V súčasnosti je budova využívaná ako nové ubytovacie zariadenie s počtom lôžok a zariadená úplne novým nábytkom a zariadením.

Na priestrannom rovinatom pozemku sú rozmiestnené nové vedenia elektriny, verejnej ako i úžitkovej vody z vlastnej studne. Sú použiteľné na rozmiestnenie vonkajšieho osvetlenia pozemku ako i na polievanie trávnika. Pôvodný úmysel majiteľa bol použiť ich na napojenie zaparkovaných karavanov. Je na novom majiteľovi na čo ich využije. Na priestrannom pozemku nájdeme smreky, lipy ako i novovysadené okrasné kríky.

Obec Slovenské Ďarmoty priamo susedí s maďarským 15 tisícovým mestečkom Balassagyarmat. Mesto dýcha kultúrou ako aj športovými a spoločenskými atrakciami. Nájdeme v ňom kompletnú občiansku vybavenosť, prírodné kúpaliská, plaváreň, leso a zoopark, pravidelne sa tu konajú koncerty. Hlavné mesto Budapešť je vzdialené len 80 km.

Plocha pozemku:
1954 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
247 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: 3D obhliadka: Všestranne využiteľná, kompletne zrekonštruovaná nehnuteľnosť v pohraničnej o

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.