Predaj, chata Spišský Štiavnik - ZNÍŽENÁ CENA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
120 m
2
okres Poprad
Spišský Štiavnik
pred 66 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 54 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažnú chatu, ktorá sa nachádza v chatovej oblasti, v lese vzdialenej od obce Spišský Štiavnik len 2 km. Ponúkaná nehnuteľnosť je vedená na LV ako chata, ale môže byť využívaná ako dom pre viacčlennú rodinu, alebo na ubytovanie hostí, kombinovane s bývaním majiteľa, prípadné správcu. Chata je schovaná v lese, kde ranný spánok preruší vtáčí spev a slnečné lúče, ktoré sa udržia počas celého dňa. S veľkej loggie je čiastočný výhľad na Královú hoľu.

DISPOZÍCIA CHATY: pozostáva z prvého nadzemného podlažia (1NP) a druhého nadzemného podlažia (2NP).

1. NADZEMNÉ PODLAŽIE: pozostáva zo vstupu do chaty zo západnej strany cez vstupnú chodbu, z ktorej je po pravej strane samostatný vchod do izby majiteľa ( prip. správcu), po ľavej strane je kotolňa na drevo s malou udiarňou. Z tejto chodby vedú dvere rovno do vstupnej haly, ktorá je otvorenou časťou (obývačky ) spoločenskej miestnosti s krbom, s kuchyňou z ktorej je vstup na veľkú 50 m2 terasu. V vstupnej hale po ľavej strane sú dvere, za ktorými je vstup na schodište ktoré vedie na 2 NP. Na medzi poschodí sú dvere z ktorých je samostatný prístup na 2 NP. z vonku. Po pravej strane v hale je samostatný vstup na toaletu a samostatný vstup do veľkej kúpeľne v ktorej je umývadlo, sprchovací kút a jacuzzi.

2. NADZEMNÉ PODLAŽIE: Prístup je cez 1 NP, alebo z vonku samostatne so severnej strany vedie schodište k dverám na medzi poschodie. Po schodoch sa dostaneme na 2 NP, na chodbu z ktorej je samostatný vstup do každej z troch izieb, kuchyne, toalety, sprchovací kút a veľkú loggiu do ktorej je ešte samostatný prístup z dvoch izieb.

3. STAV NEHNUTE2NOSTI: Chata je v pôvodnom stave, výstavba bola začatá v r.2009. Je postavená z kalsiloxových tvárnic/pórobetón/ hrúbky 37,5 cm a má také tepelné- izolačné vlastnosti, že nevyžaduje zateplenie. Chata je dvojpodlažná o rozmeroch 10 m x 12 m, celkom 120 m2 zastavanej plochy. Má vlastnú, vŕtanú studňu do hĺbky 20m, s bohatým zdrojom veľmi chutnej pitnej vody. Odpad je vedený do septiku. Na dome je strecha Bramac, fasáda - potiahnutá škrabaná omietka, okna plastové, dvere drevené, podlahy plávajúca a dlažba. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečené prostredníctvom kotla na tuhe palivo, ktorý vyhrieva radiátory v celom objekte. Kúrenie je možné využívať aj kombinované s krbom s prieduchmi. Chata je napojená na spoločnú elektrickú sieť v chatovej osade a každá chata ma svoj elektromer. Chata nie je podpivničená, ale pod terasou je skladový priestor a rozostavaná garáž.

4. LOKALITA: Obec Spišský Štiavnik ma základnú občiansku vybavenosť a prístup z chaty je po lesnej a poľnej ceste cca. 2 km. Obec je vzdialená len 10 km od Popradu a 8 km od Slovenského raja.

5. ĎALŠIE VYUŽITIE CHATY:

Krátkodobý prenájom chaty pre turistov

Poľovníctvo: V okolí je poľovný revír s hojnosťou jelenej, diviačej a srnčej zveri. Možnosť prijatia za člena v miestnom PZ.

Firemná rekreácia.

Hubárčenie s hojným výskytom dubákov, modrákov, masliakov, kuriatok, bedlí, atd.

Zber byliniek, malín, čučoriedok, šípok, trniek. Prechádzky a túry v peknom okolí.

Lyžovanie, 10 km od chaty je v Spišskom Bystrom vlek, vhodný pre deti i náročných lyžiarov.

Možnosť vybudovania veľkého včelína. K chate je možnosť pomerne lacno prikúpiť akýkoľvek veľký pozemok od urbariátu Spišský Štiavnik. Nad chatou sa nachádza úžľabina, ktorá umožní napojenie vodopádu s jazierkom, prípadne menšieho rybníka.

Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 149 617 alebo na janhoroba@haloreality.sk. ID ponuky: PP-57711

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Plocha pozemku:
120 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
120 m2

Na mape: Predaj, chata Spišský Štiavnik - ZNÍŽENÁ CENA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.