Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Kvetoslav Dolinaj
Telefón:
+421 907 140 526
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
287949962650

Pekná chata aj na celoročné bývanie v kúpeľnom meste Trenčianske Teplice na predaj

89 500
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
65 m
2
okres Trenčín
Trenčianske Teplice
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Murovaná dvojpodlažná priestranná chata s možnosťou celoročného bývania na svahovitejšom slnečnom pozemku s otvoreným výhľadom na Strážovské vrchy v meste Trenčianske Teplice na predaj.

Napriek tomu , že nehnuteľnosť je situovaná na kopci nad mestom je celoročne prístupná po mestskej asfaltovej komunikácii ( posledných 30 metrov spevnená cesta) a dá sa parkovať priamo na pozemku. Samotná chata pozostáva z malej terasky, vstupnej chodby ,veľkej spoločenskej miestnosti prepojenej s kuchynskou časťou, kúpeľne s toaletou a veľkou plnohodnotnou podkrovnou spálňou so štyrmi posteľami a príjemným výhľadom na okolie. Pod terasou je malá pivnička s vodárničkou a s možnosťou uschovať kosačku a ďalšie potrebné náradie. Nehnuteľnosť bola postavená z kvalitných materiálov a spĺňa kritéria aj na celoročne bývanie, v prípade potreby vie v chate prespať aj 6 ľudí. Chata sa predáva tak ako vidíte na fotodokumentácii. Vo vedľajšej chate býva dobrý sused, pozemky sú geometricky rozdelené s vlastnou vstupnou bránou. Ak hľadáte kvalitnú nehnuteľnosť ( na vlastnom pozemku so súpisným číslom a bez právnych zádrhelov), nepotrebujete veľký pozemok a záleží Vám skôr na lokalite tak táto nehnuteľnosť je určená priamo pre Vás.

Samotné kúpeľné mesto ponúka naozaj všetko potrebné na celoročné vyžitie, takisto aj celé okolie krajského mesta Trenčín a vzdialenosť približne 10 km od diaľnice je ďalšou s veľa výhod ktoré ponúka samotná nehnuteľnosť a aj lokalita.

Plocha pozemku:
266 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
65 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.