DELTA- Ponúkame na predaj zabehnutý penzión vo Veľkej Lomnici

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
340 m
2
okres Kežmarok
Veľká Lomnica
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 21 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - realitná kancelária z poverenia majiteľa ponúka  na predaj kompletne zrekonštruovaný a zariadený penzión vo Veľkej Lomnici, na Školskej ulici.

PENZIÓN: Rodinný dom bol skolaudovaný  v roku 1980, je po kompletnej rekonštrukcii. Jedná sa o viacpodlažný rodinný dom, ktorý je momentálne využívaný ako penzión. Pozostáva z troch samostatných bytových jednotiek, každá z nich má vlastný vchod z exteriéru.

Bytová jednotka č.1 nachádzajúca sa na prízemí  pozostáva:

Vstupná chodba, priestranná obývacia izba s terasou do záhrady orientovanou na juh, vnútorným krbom, prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou, na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné spálne, 2x kúpeľňa s toaletou.

Bytová jednotka č.2 nachádzajúca sa na poschodí pozostáva:

Vstupná chodba, schodisko, 4 spálne ( 2 izby sú s balkónom), v podkroví sa nachádza priestranná miestnosť s kuchyňou, jedálňou, obývacou izbou, čajovňa, priestor pre deti na hranie (detský kútik).

Bytová jednotka č.3 nachádzajúca sa v suteréne pozostáva:

Terasa smerom do záhrady, vstupná chodba, kuchyňa s obývačkou, spálňa s kúpeľňou a toaletou.

V suteréne sa ďalej nachádza práčovňa, fínska sauna, ochladzovacia kaďa, sprchový kút, garáž ( momentálne je v nej stôl na stolný tenis ).

Rodinný dom postupne prešiel kompletnou rekonštrukciou:

elektrické rozvody, plastové okná, nový plynový kotol, fínska sauna, dom je zateplený z interiérovej strany ( všetky steny), kamerový systém, 7 parkovacích miest, garáž. Kúrenie je plynové, ohrev vody plynom ( 400 litrový zásobník na vodu). Masívne vchodové dvere, práčovňa s dvomi práčkami, sušičkou. Každá izba má tv prijímač, chladničku, elektronický zámok na vchodových dverách, studňa na polievanie záhrady.

Bez nutnosti investícií. Penzión sa predáva s komplet vybavením, ktoré je na fotografiách, vrátane posteľnej bielizne, kuchynského riadu ( hrnce, panvice, taniere, poháre, príbor)

Mesačné náklady: 200,- € plyn, 70,-€ elektrina, 90,-€ voda ) pri celoročnej obsadenosti hosťami.

POZEMOK: K domu prislúcha upravený pozemok o celkovej rozlohe 583 m2, celý je oplotený. Z celkovej rozlohy pozemku je 170 m2 zastavanej plochy domu. Pozemok je rovinatý, vkusne upravený, zeleň,  ihrisko pre deti, trampolína, dve terasy, prenosné ohnisko, drevené posedenie na záhrade.

Rodinný dom sa v súčasnej dobe využíva ako penzión. Má stálu klientelu počas celého roka.  Je prispôsobený aj na trvalé bývanie pre viacgeneračnú rodinu, poprípade sa dá využiť aj na trvalé bývanie s možnosťou prenajímania vzhľadom na to, že jednotlivé bytové jednotky majú samostatný vchod, tým pádom nenarúšajú súkromie majiteľov.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V obci sa nachádzajú potraviny, materská škola, základná škola, reštaurácie. Vlaková, autobusová doprava. V dostupnej blízkosti Vysoké Tatry, Aquacity Poprad, lyžiarske vleky, golfové ihrisko. Rodinný dom sa nachádza v tichej slepej ulici.

Pokiaľ hľadáte pokojné a vkusné bývanie, určite Vám túto nehnuteľnosť odporúčam. V prípade záujmu Vás rada prevediem danou nehnuteľnosťou. Kontakt t.č. 0917 206 415, pattermannova@deltaproperty.eu

CENA: 359.900,-€ vrátane zariadenia a komplet právneho servisu. V prípade seriózneho záujmu, možnosť dohody na cene. Nehnuteľnosť je kúpou ihneď voľná.

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Plocha pozemku:
583 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
340 m2
Zastavaná plocha:
170 m2
Počet kúpeľní:
4+
Počet WC:
4+
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: DELTA- Ponúkame na predaj zabehnutý penzión vo Veľkej Lomnici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.