DELTA - Krásna chata lux na predaj Veľký Slavkov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
74 m
2
okres Poprad
Veľký Slavkov
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 53 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám ponúka na predaj nádherné samostatne stojace chaty na predaj Veľký Slavkov.

CHATA: Úžitková plocha chaty je 74 m2. Ku chate prislúcha aj pozemok o výmere 215 m2, na ktorom sa nachádza posedenie pred chatkou. Rekreačná chata je samostatne stojaca a nachádza sa v areáli Tatry Holiday Resort a je kompletne zrekonštruovaná i zariadená. Vykurovanie je centrálne riadené priamo z recepcie.

DISPOZÍCIA: Každá chata pozostáva z troch obytných miestností (dve spálne na poschodí a obývačka s kuchynským kútom na prízemí) a sociálneho zariadenia.

ZARIADENIE: Na poschodí je situovaná jedna 2-lôžková spálňa s oddelenými posteľami a jedna 3-lôžková spálňa s manželskou posteľou a jedným oddeleným lôžkom. Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia miestnosť s rozkladacou rohovou sedačkou vhodnou pre dve osoby, konferenčný stôl a LCD televízor so satelitnými programami. Obývačka je prepojená s otvorenou jedálňou a kuchynským kútom. Kuchyňa je plne vybavená chladničkou, elektrickou varnou doskou, digestorom, mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou a všetkými potrebnými kuchynskými riadmi. Jedáleň je vkusne zariadená jedálenským stolom so štyrmi stoličkami. Z kuchyne sa vchádza do modernej kúpeľne vybavenej sprchovacím kútom, umývadlom a WC.

VÝHODY: Skvelá investičná príležitosť, možnosť využitia športových i spoločenských aktivít v areáli,..

AREÁL: Areál disponuje množstvom športových ihrísk a poskytuje možnosť vykonávať rôzne športové aktivity ako napr. plážový volejbal, futbal, tenis, minigolf, ruské kolky, ping pong, petang a je vybavený viacerými detskými ihriskami, šmýkačkami, hojdačkami a detským domčekom s hračkami. Na recepcii Vám taktiež radi zapožičiame rôzne stolové spoločenské hry a vybavenie na športové aktivity. K dispozícii sú taktiež tri bicykle a úschovňa pre Vaše bicykle. V areáli THR sa nachádza vonkajší bazén s odpočinkovou zónou, vírivá kaďa a súkromná sauna. Bazén je klientom Tatry Holiday Resort sprístupnený bezplatne.

LOKALITA: Obec Veľký Slavkov sa nachádza len 4 km od mesta Poprad, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Neďaleko od resortu sa nachádza vlaková stanica, odkiaľ sa pohodlne dostanete do Vysokých Tatier.

CENA: 149 000,- EUR

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou.

V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.

Plocha pozemku:
215 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
74 m2
Zastavaná plocha:
37 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: DELTA - Krásna chata lux na predaj Veľký Slavkov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.