Na predaj poschodová murovaná chata lokalita Zemplínska Šírava priamo pri vodnej ploche, časť

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
84 m
2
okres Michalovce
Vinné
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 42 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Neváhajte a využite výnimočnú príležitosť na kúpu krásnej murovanej chaty nachádzajúcej sa bezprostredne pri vodnej ploche nádrže Zemplínska Šírava, časť Hôrka. Nestáva sa často aby ste mali možnosť stať sa majiteľom chaty, ktorá sa nachádza hneď pri vode, patrite medzi privilegovaných a užívajte si krásne chvíle s týmto spojené.

Jedná sa o poschodovú murovanú chatu určenú na celoročné bývanie. Zastavaná plocha je 46 m2 a celková plocha pozemku je 175 m2. Chata a pozemok sú v osobnom vlastníctve. Dispozičné riešenie: na prízemí sa nachádza obývacia izba s kuchynským kútom, kúpeľňou a samostatným WC o celkovej výmere 42 m2. Z prízemia je výstup na terasu o výmere 25 m2. Z terasy si môžete vychutnať podmanivý panoramatický výhľad na celú Šíravu. Na poschodí sa nachádzajú dve izby o celkovej výmere 42 m2. Z obidvoch izieb je výstup na balkón, ktorý je tiež orientovaný na vodnú plochu Šíravy.

Chata je napojená na kompletné inžinierske siete t.j. elektrika, plyn, verejný vodovod a verejná kanalizácia, čím je zabezpečené bezproblémové a komfortné celoročné užívanie.

materiál: postavená je z pórobetónových tvárnic hr. 30 cm, zateplenie: obvodové múry - 10 cm polystyrén, strecha - fúkaná izolácia 35 cm, plastové okná a dvere s izolačným dvojsklom, vykurovanie je riešené kombinovaným plynovým kotlom, ktorý súčasne zabezpečuje teplú vodu, k dispozícii je aj kachľová piecka na tuhé palivo a satelitná TV, rolovacia markíza na vrchnom balkóne,

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá aj vyššie uvedená plachetnica. Cena nehnuteľnosti 225 000,-eur. Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu a vypracovania všetkých zmlúv autorizovanou advokátskou kanceláriou.

V prípade Vášho záujmu o predmetnú nehnuteľnosť kontaktujte prosím realitného makléra Ing. Vladimíra Koscelanského tel.č. 0903 302483 , mail: koscelansky@diamondreality.sk

Plocha pozemku:
175 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
84 m2
Zastavaná plocha:
46 m2
Počet kúpeľní:
1
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Na predaj poschodová murovaná chata lokalita Zemplínska Šírava priamo pri vodnej ploche, časť

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.