Výnimočný chalupársky komplex Závadka nad Hronom.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
300 m
2
okres Brezno
Závadka nad Hronom
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 16 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ako domáci horehronský maklér ponúkam na predaj výnimočne krásnu zrekonštruovanú rodinnú usadlosť na veľkom pozemku v tichučkej bočnej ulici horehronskej obce Závadka nad Hronom.

Komplex pozostáva: rekonštruovaná chalupa s dvomi samostatnými obývacími jednotkami zo samostatným vchodom, samostatne stojacu garáž s dielňou. Záhradný domček - dreváreň, Záhradný domček-pivnica, 2 x rybník, zemná pivnica vo svahu za potokom, rozsiahly krásny dvor, vonkajšie sedenie pod strechou chalupy, vonkajší altánok s ohniskom pri potoku, parcela vo svahu za potokom.

Dispozícia chalupa predná časť: vstup z gánku, chodba, kuchyňa s obývačkou spojená v jeden veľký priestor, komôrka, samostatné WC, kúpeľňa s vírivou vaňou, miestnosť sauny( stačí dokúpiť ohrevné teleso), detská izba. V podkroví je chodba, dve spálne a samostatné WC a sprchový kút. Vstup po drevených schodoch z kuchyne.

Dispozície druhá časť: vstup z dvora do spoločenskej miestnosti ( kuchyňa- denná miestnosť s krbom). V podkroví sa nachádzajú dve spálne, chodba a kúpeľňa s WC.

Priestor medzi dvoma obytnými jednotkami na prízemí vyplnený vonkajším letným sedením, komôrkou a technickou miestnosťou.

Celá chalupa je zateplená na obvodovom plášti.

Dvor: krásny rovinatý plný okrasných kríkov, ovocných stromov na ktorom je garáž s dielňou, pivnica, dreváreň, dva rybníky a altánok s ohniskom.

Objektom preteká horský potok, ktorý napája rybníky. Za potokom sa nachádza ďalšia parcela, ktorá je na svahovitom pozemku.Je v ňom osadená spomenutá pivnica.

Tento výnimočne zachovalý a pekne spracovaný komplex je pripravený na okamžité plné využívanie - predáva sa aj so zariadením. Je energeticky nenáročný s možnosťou ďalšieho rozvoja. Viac info pri maklérovi.

Plocha pozemku:
2960 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
300 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Výnimočný chalupársky komplex Závadka nad Hronom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.