Objavte praktické funkcie drezových batérií

Hľadáte funkčnú a praktickú drezovú batériu, ktorá sa bude ľahko udržovať? Poďte sa pozrieť na inovatívne funkcie kuchynských batérií, s ktorými ušetríte svoj čas aj financie a zvýšite komfort pri varení aj pri následnom upratovaní. 


Funkcia drezových batérií



Drezové batérie nie je možné v kuchyni prehliadnuť – sú neoddeliteľnou súčasťou každého drezu. Avšak vybrať si takú batériu nie je vôbec ľahké. V ponuke nájdete mnoho tvarov, veľkostí aj materiálov. Najdôležitejšie sú ale praktické funkcie. Aj tých existuje mnoho, poďme si teda predstaviť pár z nich! 

SilkMove

Zápasíte s batériou vždy, keď chcete pustiť vodu? Ťažkopádne ovládanie zadrhávajúcej sa pákovej batérie poznajú mnohí. Nešetrite na vlastnom komforte a poobzerajte sa po vodovodných batériách GROHE s technológiou SilkMove. Výrobky spoločnosti GROHE disponujú tými najkvalitnejšími kartušami na trhu a sú tiež jediné, ktoré túto technológiu ponúkajú. 

Kartuša vybavená touto technológiou poskytuje plynulé a presné ovládanie prúdu a teploty vody. Tvoria ju glazované keramické disky a revolučné tesnenie. Pri pohyboch páky dochádza k vzájomnému prekrývaniu jednotlivých diskov, čím je regulovaný vodný tok. Hladký povrch diskov zaisťuje špeciálne teflonové mazivo, ktoré sa nachádza v špeciálnych komorách vo vnútri kartuše a postupom času sa uvoľňuje, čo má za následok hladký a bezproblémový chod batérie do dlhé roky. 

SilkMove ES

Technológia GROHE SilkMove ES slúži nielen k mimoriadne plynulému ovládaniu drezovej batérie, ale tiež podporuje udržateľnosť. Nad teplotou vody máte vždy úplnú kontrolu – v stredovej pozícii páky nedochádza k jej zbytočnému ohrevu, keď však budete chcieť vodu teplú, stačí páku otočiť o 90° doľava. Takto sa zabraňuje spusteniu zmiešaného teplého aj studeného prúdu vody, čím sa vyhneme nepotrebnému zahrievaniu vody u každodenných rituálov ako je umývanie rúk alebo nalievanie pohára vody. 

StarLight

Drezová batéria rovnako lesklá a večná ako diamant? Technológia StarLight zaručí mimoriadnu trvanlivosť povrchu kuchynskej batérie, nezávisle na konkrétnej farbe. Pokročilo spracované povrchové úpravy maximálne odolávajú škrabancom a znečisteniu, čím zaručujú ľahkú údržbu a dokonalý vzhľad po mnoho rokov. 


V čom spočíva výhoda drezovej batérie?


EcoJoy

Vďaka EcoJoy šetríte svoje financie aj prírodu bez toho, aby ste sa museli vzdať svojho pohodlia. Spočíva v prevzdušnení a následnom znížení prietoku vody. Pritom ale zachová pocit ako pri plnom prietoku. Týmto spôsobom znížite spotrebu vody až o 50 %. Táto technológia patrí medzi štandardnú výbavu väčšiny vodovodných batérií GROHE. 

ComfortZone

Milujete priestor a pohodlie? Vďaka technológii ComfortZone budete mať vo vašej kuchyni maximálnu voľnosť. Vyššia drezová armatúra ponúka omnoho viac priestoru medzi perlátorom a drezom než klasická kuchynská batéria. Vyťahovacia spŕška a vyťahovací výtok predstavuje mnoho ďalších možností. Spŕška má obvykle 50 cm a jej veľkou výhodou je napríklad to, že sa s ňou dostanete aj mimo priestor drezu. 

Select

Tlačidlom Select je možné pohodlne púšťať a zastavovať prúd vody. Vďaka nemu sa každá práca premení v komfortný zážitok. Je možné ho ovládať aj chrbtom ruky, takže nech už robíte čokoľvek, tlačidlo zostane čisté. Bonusom je menšia spotreba vody a energie.

Ak hľadáte novú batériu do svojej kuchyne, nepozerajte len na vzhľad a rozmery, ale tiež na jej funkcie. Vďaka nim ušetríte financie aj svoj čas, ktorý môžete venovať napríklad rodine. 


Späť

Rozmiestnenie a nastavenie internetu v domácnosti + výber routera

Akonáhle máte vybratý ten správny internet(viac informácii ako si vybrať tú najlepšiu možnosť nájdete v minulom článku), môžete si začať vyberať internetové vybavenie pre váš domov. Nie vždy je totiž tá najlacnejšia alebo najpredávanejšia voľba tou najlepšou. Rozdiel medzi Ethernetom a Wi-Fi Rozdiel medzi týmito dvoma je veľmi jednoduchý, a v dnešnej dobe často zanedbávaný. Pracujete pri stolovom počítači, či notebooku? Využívate ten istý notebook doma aj v práci? Alebo si prácu na počítači nechávate len v zamestnaní a doma..

Kúpiť, či nekúpiť? Nehnuteľnosť s ťarchou na dožitie

Kúpiť, či nekúpiť? Nehnuteľnosť s ťarchou na dožitie S touto situáciou sa stretol každý záujemca o kúpu nehnuteľnosti, ktorý sa výberu seriózne venoval dlhší čas: jedna ponuka je omnoho výhodnejšia, ako ostatné, a keď potenciálny kupec nadobudne pocit, že nebude všetko s kostolným poriadkom, začne skúmať malé písmenká a natrafí na nenápadný riadok znejúci „ťarcha na dožitie“. Nie je ťažké pochopiť, čo to znamená; v predmetnej nehnuteľnosti má bez ohľadu na jej predaj či prenájom právo na doživotné bývanie osoba, v ktorej prospech je táto..

Laminátová podlaha vhodná do každého bývania Laminátová podlaha vhodná do každého bývania

Laminátové podlahy sú čoraz obľúbenejšou voľbou v domácnostiach, a to ako v domoch, tak aj v bytoch. Je to atraktívna, cenovo výhodná a odolná možnosť podlahy, ktorú možno použiť v ktorejkoľvek miestnosti. Vedeli ste, že laminátové podlahy sú vytvorené zo syntetického materiálu a sú skvelou náhradou drevených podláh? Výhody voči drevenej podlahe Hlavnou výhodou laminátovej podlahy je jej cenová dostupnosť. Je oveľa lacnejšia ako tvrdé drevo, čo z nej robí pre majiteľov domov oveľa atraktívnejšiu možnosť. Jej inštalácia je tiež..

Vymoženie práva k vydraženej veci a zodpovednosť dražiteľa

V dobrovoľnej dražbe som vydražila dom, o ktorom som si myslela, že je neobývaný - celkový dojem aj informáciu od dražobnej spoločnosti, že majiteľ je v Čechách - dom bez vody, plynu, elektriny. Bývalý majiteľ - môj dlžník, nebol nikdy prítomný. Ukázalo sa, že dom je predsa obývaný jedným Rómom. Povedal mi, že sa mu nechce odísť. Pracuje a prenájom si môže dovoliť, len nechce. Dala so mu 2 týždne na odsťahovanie, ale myslím, že sa nepohne, nič si zo mňa nerobí. Dom chcem čo najrýchlejšie predať. Dagmar I., Hradská Na dobrovoľné dražby sa vzťahuje..

Náhrada škody pri zmluve o budúcej zmluve

Pred štvrťrokom som uzavrel zmluvu o budúcej zmluve, predmetom ktorej bola kúpa pozemku. Dojednali sme sa, že pred uzavretím kúpnej zmluvy zložím predávajúcemu zábezpeku 350.000,- Sk, čo som aj urobil a tiež sme si dohodli zmluvnú pokutu pre prípad porušenia zmluvy. Ja som medzičasom uzavrel s mojimi klientmi ďalšie zmluvy o budúcej zmluve, na základe ktorých som sa zaviazal následne predať im predmetný pozemok, ktorého vlastníkom som sa mal stať. Potenciálny predávajúci od zmluvy odstúpil a pozemok predal inému záujemcovi. Odmieta so mnou komunikovať. Prišiel..

Maloletí a ich spôsobilosť nadobúdať majetok - darovanie a vydržanie

Maloletí môžu nadobúdať majetok do svojho vlastníctva, avšak tento je spravovaný ich zákonnými zástupcami, predovšetkým rodičmi. Maloletí môžu nadobudnúť majetok nielen darovaním, ale aj vydržaním. V danej súvislosti poukazujeme na judikát - rozsudok Najvyššieho súdu SR, spis. zn. 4 Cdo 21/2004. Jedná sa o vec, v ktorej sa prejednávalo dedičstvo - nehnuteľnosti po poručiteľovi, pričom niektorí z oprávnených dedičov namietali darovanie nehnuteľností v tom čase maloletému dieťaťu. “Vydržaním môže nadobudnúť vlastníctvo aj maloletý, ktorý..

Investing in Real Estate in Slovakia - reality - nehnutelnosti - as Slovaks call it

Investing in Real Estate in Slovakia             Apart from the landmarks and notable touristic attractions this country has to offer, in recent years, the Slovakian Real Estate ( TRH Nehnutelnosti ) market has proven to be a profitable investment for potential real estate investors.   Real Estate Pricing ( Reality ) in Slovakia The average price of flats in Slovakia in the year 2018 stands at 1,612 €/m2.   Reasons to Invest in Real Estate (Reality) in Slovakia There are many reasons to invest in Real estate..

Problémy s hypotékou?

Problém je na sveteKeď musí zasiahnuť bankaBanky znižujú úrokové sadzby   Nie je nič ľahšie. Jednoduchá cesta k bývaniu. Stačí len prísť. Riešenie ušité priamo na mieru. To sú len niektoré reklamné slogany, ktoré nás tak často oslovujú a pútajú našu pozornosť na rôzne produkty vedúce k vlastnému bývaniu.Spôsobov, ciest a produktov vedúcich k vlastnému bývaniu je v dnešnej dobe a situácii na trhu skutočne mnoho. Pritom nemusí ísť bezpodmienečne len o získanie nového bytu či domu, ale aj napríklad o kúpu zariadenia, stavbu garáže či bazénu,..

Ako ušetriť pri kúpe nehnuteľnosti na úrokoch z pôžičky Ako ušetriť pri kúpe nehnuteľnosti na úrokoch z pôžičky

Mnoho ľudí vie ako hypotéka funguje, ale pre prípadnú menšinu si zhrnieme základné informácie, ktoré by mohli byť pre každého zaujímavé a obohacujúce. Keď sa rozhodneme zainvestovať a kúpiť si konečne vlastné bývanie.... dom alebo byt, často a teda väčšinou nemáme dostatok financií na to, kúpiť si nehnuteľnosť za vlastné úspory. (Ak teda nesporíme už dvadsať rokov...) V takých chvíľach sa ponúka hypotéka. Tá ale uhrádza iba určité percento hodnoty domácnosti. V dnešných dňoch to je okolo osemdesiatich percent..


Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.