Objavte praktické funkcie drezových batérií

Hľadáte funkčnú a praktickú drezovú batériu, ktorá sa bude ľahko udržovať? Poďte sa pozrieť na inovatívne funkcie kuchynských batérií, s ktorými ušetríte svoj čas aj financie a zvýšite komfort pri varení aj pri následnom upratovaní. 


Funkcia drezových batérií



Drezové batérie nie je možné v kuchyni prehliadnuť – sú neoddeliteľnou súčasťou každého drezu. Avšak vybrať si takú batériu nie je vôbec ľahké. V ponuke nájdete mnoho tvarov, veľkostí aj materiálov. Najdôležitejšie sú ale praktické funkcie. Aj tých existuje mnoho, poďme si teda predstaviť pár z nich! 

SilkMove

Zápasíte s batériou vždy, keď chcete pustiť vodu? Ťažkopádne ovládanie zadrhávajúcej sa pákovej batérie poznajú mnohí. Nešetrite na vlastnom komforte a poobzerajte sa po vodovodných batériách GROHE s technológiou SilkMove. Výrobky spoločnosti GROHE disponujú tými najkvalitnejšími kartušami na trhu a sú tiež jediné, ktoré túto technológiu ponúkajú. 

Kartuša vybavená touto technológiou poskytuje plynulé a presné ovládanie prúdu a teploty vody. Tvoria ju glazované keramické disky a revolučné tesnenie. Pri pohyboch páky dochádza k vzájomnému prekrývaniu jednotlivých diskov, čím je regulovaný vodný tok. Hladký povrch diskov zaisťuje špeciálne teflonové mazivo, ktoré sa nachádza v špeciálnych komorách vo vnútri kartuše a postupom času sa uvoľňuje, čo má za následok hladký a bezproblémový chod batérie do dlhé roky. 

SilkMove ES

Technológia GROHE SilkMove ES slúži nielen k mimoriadne plynulému ovládaniu drezovej batérie, ale tiež podporuje udržateľnosť. Nad teplotou vody máte vždy úplnú kontrolu – v stredovej pozícii páky nedochádza k jej zbytočnému ohrevu, keď však budete chcieť vodu teplú, stačí páku otočiť o 90° doľava. Takto sa zabraňuje spusteniu zmiešaného teplého aj studeného prúdu vody, čím sa vyhneme nepotrebnému zahrievaniu vody u každodenných rituálov ako je umývanie rúk alebo nalievanie pohára vody. 

StarLight

Drezová batéria rovnako lesklá a večná ako diamant? Technológia StarLight zaručí mimoriadnu trvanlivosť povrchu kuchynskej batérie, nezávisle na konkrétnej farbe. Pokročilo spracované povrchové úpravy maximálne odolávajú škrabancom a znečisteniu, čím zaručujú ľahkú údržbu a dokonalý vzhľad po mnoho rokov. 


V čom spočíva výhoda drezovej batérie?


EcoJoy

Vďaka EcoJoy šetríte svoje financie aj prírodu bez toho, aby ste sa museli vzdať svojho pohodlia. Spočíva v prevzdušnení a následnom znížení prietoku vody. Pritom ale zachová pocit ako pri plnom prietoku. Týmto spôsobom znížite spotrebu vody až o 50 %. Táto technológia patrí medzi štandardnú výbavu väčšiny vodovodných batérií GROHE. 

ComfortZone

Milujete priestor a pohodlie? Vďaka technológii ComfortZone budete mať vo vašej kuchyni maximálnu voľnosť. Vyššia drezová armatúra ponúka omnoho viac priestoru medzi perlátorom a drezom než klasická kuchynská batéria. Vyťahovacia spŕška a vyťahovací výtok predstavuje mnoho ďalších možností. Spŕška má obvykle 50 cm a jej veľkou výhodou je napríklad to, že sa s ňou dostanete aj mimo priestor drezu. 

Select

Tlačidlom Select je možné pohodlne púšťať a zastavovať prúd vody. Vďaka nemu sa každá práca premení v komfortný zážitok. Je možné ho ovládať aj chrbtom ruky, takže nech už robíte čokoľvek, tlačidlo zostane čisté. Bonusom je menšia spotreba vody a energie.

Ak hľadáte novú batériu do svojej kuchyne, nepozerajte len na vzhľad a rozmery, ale tiež na jej funkcie. Vďaka nim ušetríte financie aj svoj čas, ktorý môžete venovať napríklad rodine. 


Späť

Požiarna ochrana

Množstvo požiarov aj napriek zväčšujúcej sa populačnej uvedomelosti a novodobým protipožiarnym systémom neustále stagnuje, nedarí sa znížiť ich počet. Ohňa sa odpradávna ľudia báli, nieto ešte v spojení s príbytkom. Od zaklínania domov pred týmto nemilým hosťom sme prešli prudkým technologickým pokrokom. Protipožiarne budovy Na bezpečnosť a ochranu proti požiarom sa musí dbať nielen pri využívaní už hotových stavieb. Zhodný podiel zodpovednosti majú aj projektanti a stavebníci. Stavba sa už v počiatkoch jej realizácie z hľadiska požiarnej..

Keď sneh nie je len radosť ale aj starosť

Čistenie chodníkov v slovenských mestáchSankcie za nedodržiavanie povinnostíÚrazy na zľadovatených chodníkochPrvé snehové vločky prinášajú so sebou nielen radosť z nastávajúcej zimy, ale mnoho krát aj starosti s odstraňovaním veľkého množstva snehovej prikrývky. Tá vie najmä na cestách a chodníkoch pre chodcov narobiť najväčšiu šarapatu. Svedčia o tom aj zvýšené výjazdy záchranárov k starším ľuďom a väčšie množstvo fraktúr v chirurgických ambulanciách počas zimných mesiacov. Predchádzať sa dá tomu dôslednou zimnou údržbou nielen miestnych..

Problémy pri napojení sa na inžinierske siete

Ak sa rozhodnete nad stavbou vlastného rodinného domu, poviete si, že základom je vybrať si dobrú lokalitu s dispozične riešeným stavebným pozemkom. Po tomto kroku by sa už nič vážne nemalo stať a jedinou starosťou by mala byť len samotná výstavba vášho domu. Lenže človek mieni a život mení. Problémy totiž môžu nastať už pri samotnom pripájaní sa na inžinierske siete. Nemusí ísť pritom o technický problém, ale vyslovene susedský. Aké konkrétne nepríjemné situácie vám môže priniesť realita, si povieme v nasledujúcich riadkoch. Predstavte si,..

Bývanie rozvedeného manžela - otázniky nad družstevnými bytmi

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať, či mám právo na polovicu bytu, ktorý na mňa a moju manželku (sme v rozvodovom konaní) prepísala svokra po našom sobáši. Jedná sa o družstevný byt, ktorý nie je ešte vo vlastníctve, sme tam len členmi družstva. Rastislav K., Rimavská Sobota Družstevným bytom sa rozumie byt, ktorý je vo vlastníctve bytového družstva, je prenajatý členovi družstva alebo ktorý je v spoločnom nájme manželov, pričom aspoň jeden z manželov je členom družstva. Tak ustanovuje rozsudok Najvyššieho súdu S SR, sp. zn. 5 Cdo 107/2000 z 30.1.2001...

Zmluva o vstavbe bytov - právna úprava a jej náležitosti

Jedným zo spôsobov vzniku vlastníctva bytov a nebytových priestorov, ktorý sa v súčasnosti vo veľkom rozsahu realizuje, je aj nadobúdanie nehnuteľností na základe zmluvy o výstavbe, stavbe alebo nadstavbe domu. Daný spôsob obľubujú najmä developerské spoločnosti. Jedná sa o zmluvu, ktorej rámcovú právnu úpravu obsahuje zákon č. 182/1993 Z. z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení neskorších predpisov. Zmluvnými stranami tejto zmluvy sú na jednej strane doterajší vlastníci bytov a nebytových priestorov v dome a na strane druhej stavebník/stavebníci...

Narúšanie pokojného bývania ako predpoklad pre zánik nájmu bytu

Rada by som sa informovala, či nás bytové družstvo môže kvôli dcére vysťahovať z bytu? Nemáme kam íst bývať a dá sa tomu vyhnúť, ak bytové družstvo zruší dcére trvalý pobyt a ona odíde preč? Vlastníkom bytu  je bytové družstvo a ja a manžel ako spoloční členovia družstva sme nájomníkmi. Máme dospelú dcéru, ktorá má totožný trvalý pobyt ako my a v čase našej neprítomnosti (manžel je dlhodobo mimo bytu a ja kvôli práci) býva dcéra v byte a susedia sa sťažujú, zatiaľ len ústne, na bytovom družstve, že za dcérou chodia všelijaké..

Vývoj cien bytov v Bratislave v roku 2008

Skoro každého, ktorý či už má byt alebo si ho ešte len plánuje obstarať, zaujíma vývoj cien bytov a hlavne prognóza do budúcnosti. Prvé sa dá ukázať na základe zozbieraných údajov, druhé sa dá v súčasnosti len veľmi obtiažne predpovedať.Pozrime sa teda, čo sa na trhu s bratislavskými bytmi dialo od januára 2008 po čiastočnom cca mesačnom (vianočnom) útlme, ktorý nastal po zatiaľ najväčšom realitnom boome na Slovensku v jeseni 2007, kedy boli ceny za meter štvorcový starých bytov v hlavnom meste drahšie ako ceny za meter štvorcový v novostavbách.Realitný..

Nehnutelnosti ...

Dom na predaj


Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.