Objavte praktické funkcie drezových batérií

Hľadáte funkčnú a praktickú drezovú batériu, ktorá sa bude ľahko udržovať? Poďte sa pozrieť na inovatívne funkcie kuchynských batérií, s ktorými ušetríte svoj čas aj financie a zvýšite komfort pri varení aj pri následnom upratovaní. 


Funkcia drezových batérií



Drezové batérie nie je možné v kuchyni prehliadnuť – sú neoddeliteľnou súčasťou každého drezu. Avšak vybrať si takú batériu nie je vôbec ľahké. V ponuke nájdete mnoho tvarov, veľkostí aj materiálov. Najdôležitejšie sú ale praktické funkcie. Aj tých existuje mnoho, poďme si teda predstaviť pár z nich! 

SilkMove

Zápasíte s batériou vždy, keď chcete pustiť vodu? Ťažkopádne ovládanie zadrhávajúcej sa pákovej batérie poznajú mnohí. Nešetrite na vlastnom komforte a poobzerajte sa po vodovodných batériách GROHE s technológiou SilkMove. Výrobky spoločnosti GROHE disponujú tými najkvalitnejšími kartušami na trhu a sú tiež jediné, ktoré túto technológiu ponúkajú. 

Kartuša vybavená touto technológiou poskytuje plynulé a presné ovládanie prúdu a teploty vody. Tvoria ju glazované keramické disky a revolučné tesnenie. Pri pohyboch páky dochádza k vzájomnému prekrývaniu jednotlivých diskov, čím je regulovaný vodný tok. Hladký povrch diskov zaisťuje špeciálne teflonové mazivo, ktoré sa nachádza v špeciálnych komorách vo vnútri kartuše a postupom času sa uvoľňuje, čo má za následok hladký a bezproblémový chod batérie do dlhé roky. 

SilkMove ES

Technológia GROHE SilkMove ES slúži nielen k mimoriadne plynulému ovládaniu drezovej batérie, ale tiež podporuje udržateľnosť. Nad teplotou vody máte vždy úplnú kontrolu – v stredovej pozícii páky nedochádza k jej zbytočnému ohrevu, keď však budete chcieť vodu teplú, stačí páku otočiť o 90° doľava. Takto sa zabraňuje spusteniu zmiešaného teplého aj studeného prúdu vody, čím sa vyhneme nepotrebnému zahrievaniu vody u každodenných rituálov ako je umývanie rúk alebo nalievanie pohára vody. 

StarLight

Drezová batéria rovnako lesklá a večná ako diamant? Technológia StarLight zaručí mimoriadnu trvanlivosť povrchu kuchynskej batérie, nezávisle na konkrétnej farbe. Pokročilo spracované povrchové úpravy maximálne odolávajú škrabancom a znečisteniu, čím zaručujú ľahkú údržbu a dokonalý vzhľad po mnoho rokov. 


V čom spočíva výhoda drezovej batérie?


EcoJoy

Vďaka EcoJoy šetríte svoje financie aj prírodu bez toho, aby ste sa museli vzdať svojho pohodlia. Spočíva v prevzdušnení a následnom znížení prietoku vody. Pritom ale zachová pocit ako pri plnom prietoku. Týmto spôsobom znížite spotrebu vody až o 50 %. Táto technológia patrí medzi štandardnú výbavu väčšiny vodovodných batérií GROHE. 

ComfortZone

Milujete priestor a pohodlie? Vďaka technológii ComfortZone budete mať vo vašej kuchyni maximálnu voľnosť. Vyššia drezová armatúra ponúka omnoho viac priestoru medzi perlátorom a drezom než klasická kuchynská batéria. Vyťahovacia spŕška a vyťahovací výtok predstavuje mnoho ďalších možností. Spŕška má obvykle 50 cm a jej veľkou výhodou je napríklad to, že sa s ňou dostanete aj mimo priestor drezu. 

Select

Tlačidlom Select je možné pohodlne púšťať a zastavovať prúd vody. Vďaka nemu sa každá práca premení v komfortný zážitok. Je možné ho ovládať aj chrbtom ruky, takže nech už robíte čokoľvek, tlačidlo zostane čisté. Bonusom je menšia spotreba vody a energie.

Ak hľadáte novú batériu do svojej kuchyne, nepozerajte len na vzhľad a rozmery, ale tiež na jej funkcie. Vďaka nim ušetríte financie aj svoj čas, ktorý môžete venovať napríklad rodine. 


Späť

5 tipov pre začiatočníkov, ako vybudovať krásnu záhradu 5 tipov pre začiatočníkov, ako vybudovať krásnu záhradu

Záhrada je miestom odpočinku, kam chodíme naberať nové sily. Teda, aspoň sa o to pokúšame. Starostlivosť o záhradu, aby vyzerala ako z magazínu, je však náročnejšia, ako sa na prvý pohľad zdá. O sily častejšie prídeme, než ich nazbierame. Našťastie poznáme 5 jednoduchých trikov pre začiatočníkov, vďaka ktorým bude vaša záhrada vyzerať atraktívne a vy sa nezodriete.1. Krásny zelený trávnikSýtozelený zdravý trávnik je snom asi každého záhradkára. Už z diaľky informuje všetkých susedov, že ste poriadny a pracovitý človek...

Exekúcia a dražba. Čo tieto pojmy zahŕňajú a ako im predísť

Málokto by oponoval proti tvrdeniu, že slovo exekúcia má výrazne negatívny podtón; všetci akosi dúfame, že sa nás tento pojem nikdy priamo týkať nebude. Realita je však taká, že sa za istej životnej situácie môže dotknúť každého. Poveime si teda o nej bližšie a zároveň si načrtneme niekoľko zásad, ktorých sa je dobré držať, ak chceme toto nepríjemné riešenie zďaleka obísť.  Čo je exekúcia Exekúcia je nútený výkon súdnych a iných rozhodnutí, ktoré vykonáva splnomocnená osoba (exekútor) a predstavuje výrazný zásah do..

Budúcnosť Smart City: Moderné technológie a efektívne riešenia pre lepší život Budúcnosť Smart City: Moderné technológie a efektívne riešenia pre lepší život

Rýchly technologický pokrok zmenil spôsob, akým vnímame naše mestá a ich infraštruktúru. Potvrdzujú to aj stĺpy verejného osvetlenia a plotové tvárnice, ktoré sa stali súčasťou vývoja smart city, kombinujúceho moderné technológie a efektívne riešenia pre lepší život občanov.   Akú kľúčovú úlohu zohrávajú tieto systémy v budúcnosti moderného a inteligentného mesta? Stĺpy verejného osvetlenia: Viac než len svetlo Stožiare verejného osvetlenia sú dnes oveľa viac než len zdrojom svetla v noci. S príchodom inteligentných technológií..

Kúpa bytu a náležitosti kúpnej zmluvy

„Nedodržanie zákonom ustanovenej formy právneho úkonu spôsobuje jeho absolútnu neplatnosť. Absolútna neplatnosť právneho úkonu nastáva priamo zo zákona (ex lege) a pôsobí od začiatku (ex tunc) voči každému. Právne úkony postihnuté absolútnou neplatnosťou nemajú za následok vznik, zmenu ani zánik práv a povinností. Súd musí na túto neplatnosť prihliadať a musí z nej vyvodzovať dôsledky aj bez návrhu z úradnej povinnosti (ex officio).“ (Rozsudok Krajského súdu v Košiciach z 18.03.1999, sp. zn. 5 S 8/98) Podstatné náležitosti kúpnej zmluvy Podstatné..

Energetická hospodárnosť budov - nové povinnosti vlastníkov budov

V mnohých vyspelých krajinách sveta je moderným trendom znižovanie nákladov na výrobu a spotrebu energie, účelom čoho je okrem iného aj dodržanie tzv. „environmental friendly“ prístupu k životnému prostrediu, a teda zabezpečenie trvalo udržateľného rozvoja. Právo EÚ a vnútroštátna právna úpravaEurópska únia v danej súvislosti prijala dňa 16. decembra 2002 smernicu 91/2002/ES, ktorá nadobudlo účinnosť 04.01.2003. Členské štáty EÚ boli zaviazané predmetnú smernicu implementovať do svojich právnych poriadkov, pričom Slovenská republika tak vykonala..

Nájomná zmluva I.

Rada by som dala do prenájmu môj byt, lebo sa chystám odcestovať do cudziny na brigádu. V byte býva so mnou moja sestra, neviem či je možné prenajať napr. len jednu - dve izby. Aké sú moje práva, povinnosti v súvislosti s nájmom, musí byť zmluva písomná alebo stačí ústna dohoda? Ďakujem za odpoveď.Inge T., Považská BystricaNájomná zmluva je dvoj a viacstranný právny vzťah, v rámci ktorého prenajímateľ prenecháva za odplatu nájomcovi vec, aby ju dočasne užíval alebo z nej bral aj úžitky, pričom prenajímateľ je povinný prenechať prenajatú vec nájomcovi..

Nehnutelnosti ...

Úrokové sadzby pri hypotekárnom úvere

O možnosti ako si zadovážiť bývanie pomocou hypotekárneho úveru (HÚ), sa toho popísalo už veľa. Pri jeho vybavovaní zaujíma klientov tej či onej banky  jedna zo základných veličín výška úrokovej sadzby. Podľa nastavenia jej výšky, môžete na svojom (HÚ) riadne ušetriť, ale pri troche neuváženosti a letmom prebehnutí čísel v letáku propagujúcom hypotekárny produkt aj svoje bývanie riadne preplatiť. Tak či onak, úroková sadzba tvorí základ splácania vášho dlhu, takže jej optimálne nastavenie je pre vás ako klientov obzvlášť dôležité.Tvorba..

Ako ušetriť pri kúpe nehnuteľnosti na úrokoch z pôžičky Ako ušetriť pri kúpe nehnuteľnosti na úrokoch z pôžičky

Mnoho ľudí vie ako hypotéka funguje, ale pre prípadnú menšinu si zhrnieme základné informácie, ktoré by mohli byť pre každého zaujímavé a obohacujúce. Keď sa rozhodneme zainvestovať a kúpiť si konečne vlastné bývanie.... dom alebo byt, často a teda väčšinou nemáme dostatok financií na to, kúpiť si nehnuteľnosť za vlastné úspory. (Ak teda nesporíme už dvadsať rokov...) V takých chvíľach sa ponúka hypotéka. Tá ale uhrádza iba určité percento hodnoty domácnosti. V dnešných dňoch to je okolo osemdesiatich percent..


Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.