Skladový systém bez náročnej montáže s použitím kovových regálov do garáže

Možno ste o nich doteraz len počúvali, no nikdy ich v praxi nepoužili, čo je veľká chyba. Kovové regály sú v súčasnej dobe jedným z najpopulárnejších typov úložného riešenia pre vaše skladovacie priestory. Rozmanitosť veľkostí a štýlov oceľových regálov umožňuje množstvo použití v akomkoľvek priestore v domácnosti alebo sklade obchodu, pretože s kovovými regálmi môžete skladovať širšiu škálu položiek bez obmedzenia priestoru potrebného na pohyb.

Ak teda máte doma málo miesta a uvažujete o tom, že by ste si do svojej garáže takéto riešenie zaobstarali, alebo ak ste zvedaví, čo vám môže tento univerzálny skladovací systém priniesť, tu je päť najväčších výhod kovových regálov, o ktorých sa potom môžete presvedčiť priamo v praxi.

garáže

Zvyšuje viditeľnosť produktu

Máte na uloženie množstva potrebných vecí v garáži málo miesta a nikdy nič v prípade potreby nemôžete vo vzniknutom chaose nájsť? Otvorené police kovových regálov do garáže to môžu zmeniť k lepšiemu!

V porovnaní s inými skladovacími riešeniami, ktoré môžu byť vyššie alebo preplnené, vám otvorené kovové regály umožňujú skladovať tovar tak, aby ste ho rýchlo našli a vyhli sa nesprávnemu výberu.

S kovovými regálmi tak v priestore budete mať o všetkom prehľad a zároveň vás nebude znepokojovať veľký neporiadok, pretože všetko si nájde svoje miesto v regáloch s nosnosťou od až do 1000 kg na policu (v závislosti od typu regálu).

Zaisťuje bezpečnejšie skladovanie citlivých predmetov

Kovové regály patria medzi najodolnejšie dostupné typy skladových regálov, ktoré poskytujú odolnosť voči korózii a poškodeniu ako pre samotné police, tak pre akýkoľvek tovar, ktorý je na nich potrebné skladovať.

Ak teda nemôžete skladovať citlivejší tovar, ako je napríklad elektronika, drobné súčiastky, múka  alebo drahý spotrebný tovar na vlhkej podlahe garáže, kovové regály a ich pevné police sú na efektívne skladovanie týchto vecí pripravené!

Veľa vydrží

Odolnosť a trvanlivosť regálov by mala byť zaistená v celom úložnom systéme, pretože sklady sú dosť aktívne oblasti a väčšina skladových regálov bude vystavená veľkému opotrebovaniu vrátane kolízií, poškodenia alebo vecí, ktoré do nich vkladáme.

Kovové regály od Majster Regál sú navrhnuté tak, aby vydržali akýkoľvek druh opotrebovania a poškodenia bez neustálej potreby opravy alebo výmeny!

garáže

Znesie výkyvy teplôt

Nielen mechanické poškodenie môže vaše úložné systémy predčasne znehodnotiť a vyradiť ich z prevádzky. Veľkým problémom býva aj teplota vzduchu v priestore. Vplyvom nižšej teploty a často vyššej vlhkosti potom nielen skladované predmety a tovar, ale aj jednotlivé použité skladovacie systémy podliehajú rýchlejšiemu znehodnoteniu.

Kovové regály majú v tomto smere obrovskú výhodu, pretože dokážu odolať väčším zmenám teploty, čo z nich robí hlavného kandidáta na skladovacie podmienky, ktoré nie sú ideálne. Kovové  regály sú vo všeobecnosti schopné odolať vyšším alebo nižším teplotám ako iné typy regálov.

Dokonca dokážu tieto úložné systémy veľmi dobre fungovať aj v oblastiach, ktoré môžu byť častejšie vystavené poveternostným vplyvom. Ak teda nie je vaša garáž vykurovaná, máte v záhradnom domčeku či pivnici zimu a vlhko, neváhajte si poistiť bezpečné skladovanie dôležitých predmetov týmto univerzálnym riešením.

Dokáže sa prispôsobiť

Na záver to najlepšie. Jednou z najväčších výhod používania kovových regálov od Majster Regál je jednoduchosť prispôsobenia, ktorú ponúkajú. Kovové regály sa zvyčajne dajú rozšíriť o ďalšie police a ďalšie jednotky, čím môžete jednoducho a bez zbytočného náradia zvýšiť ich úložnú kapacitu alebo poskytnúť ďalší priestor na prácu, vďaka čomu sa vaše police stanú ešte všestrannejšími a užitočnejšími, než boli.

Regály sú certifikované a poskytuje sa na ne niekoľkoročná záruka, čo pri použití v náročných podmienkach určite oceníte. 

Späť

Škôlka - Bratislava a v iných veľkých mestách Škôlka - Bratislava a v iných veľkých mestách

Čo sa Vám vybaví, keď vidíte škôlku alebo len napísané slovo škôlka? Spomienka na detstvo, či zabudnutá povinnosť vyzdvihnúť dieťa.. Škôlka ale aj jasle pritom súvisia s bývaním a je veľkou výhodou mať škôlku poruke. Z tohto dôvodu poloha škôlky ovplyvňuje hodnotu bývania a kancelárií. Je to veľmi podobné ako keď si ľudia vyberajú prácu podľa vzdialenosti od ich bydliska alebo podľa možnosti parkovania, či prístupu verejnou dopravou. V každom prípade si vlastne prepočítavajú, koľko z ich života strávia cestovaním, nakoľko do práce chodia každý..

Stavebné sporenie na nehnutelnosti

Stavebné sporenie je finančný produkt, ktorý má na Slovensku pomerne silné zastúpenie. Mnoho klientov sa k nemu obracia ako k nástroju na riešenie svojej otázky na poli samotného bývania, či jeho zveľadenia. Nuž, jeden chce prostredníctvom neho svoju nehnuteľnosť kúpiť, iný sa zasa chce pustiť do jeho väčšej, či menšej rekonštrukcie. Nuž, všetky tieto situácie, prečo ideme osloviť tú, či onú stavebnú sporiteľňu majú spoločný základ. Tým základom je nedostatok vlastných prostriedkov na naplnenie týchto cieľov.Takže poďme pekne poporiadku a predstavme..

Kuchyňa na pravú mieru Kuchyňa na pravú mieru

-->-->-->-->-->--> Hovorí sa, že láska prechádza cez žalúdok. V prípade dobrej rodinnej atmosféry to platí dvojnásobne. Nuž nato, aby tieto slová boli pravdou, nepotrebujeme len dobrého kuchára, ale hlavne dobrý priestor kde sa chutné jedlo pripravuje. Veď nie nadarmo niektorí odborníci tvrdia, že kuchyňa je v ideálnom prípade centrom života rodiny. V nasledujúcich riadkoch si preto povieme niečo o tom, ako by mala dobrá kuchyňa vyzerať a aké sú hlavné trendy v tejto oblasti. Trocha histórie Kuchyňa, ako jedna z najdôležitejších miestností..

Nová slovenská právna úprava timesharingu - úprava dočasného užívania nehnuteľností v dovolenkových destináciách

Na 18. schôdzi Národnej rady Slovenskej republiky bol, okrem iných, bodom rokovania návrh zákona o ochrane spotrebiteľa pri poskytovaní niektorých služieb cestovného ruchu. Prezident SR JUDr. Ivan Gašparovič návrh zákona vrátil s pripomienkami na opätovné prerokovanie, po ich zapracovaní bol predmetný návrh zákona  Národnou radou SR schválený a dňa 17. mája 2011 publikovaný v Zbierke zákonov ako zákon č. 161/2011 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri poskytovaní niektorých služieb cestovného ruchu. Predmetný zákon týkajúci sa, ako už..

Nebytové priestory - ich nájom a podnájom

Napriek skutočnosti, že otázka nájmu je upravená v základnom občianskoprávnom kódexe - v Občianskom zákonníku - tento prenechal osobitnú právnu úpravu nájmu a podnájmu nebytových priestorov zákonu č. 116/1990 Zb. o nájme a podnájme nebytových priestorov v znení neskorších predpisov (v texte ako “ZNP”). Osobitná zákonná úprava sa vzťahuje na nebytové priestory, ktorými sú miestnosti alebo súbory miestností, ktoré podľa rozhodnutia stavebného úradu sú určené na iné účely ako na bývanie. Medzi nebytové priestory tiež patria byty, pri ktorých..

Práva a povinnosti k spoločnému bytu

Pred asi pol rokom som sa oženil a teraz nám bol s manželkou pridelený obecný byt. Aké sú naše práva a povinnosti k spoločnému bytu? Čo sa stane v prípade, že sa rozvedieme, komu byt zostane? Môžeme byt od obce kúpiť?R.E. Kráľ, Bratislava Z otázky vyplýva, že Vám a Vašej manželke vznikol (podpisom nájomnej zmluvy s obcou) spoločný nájom obecného bytu. Podľa Občianskeho zákonníka budete mať k bytu rovnaké práva a povinnosti, najmä budete mať právo byt spoločne užívať a povinnosť podieľať sa spoločne na nákladoch spojených s užívaním bytu. Bežné..

Vývoj cien nehnuteľností na Slovensku od roku 2005 do roku 2010

V slovenských pomeroch sa zvykne dosť často používať fráza ktorá tvrdí, že: „Z grafov sa ešte nikto nenajedol“. Nuž možno je na tom čosi pravdy, ale autor tohto výroku asi nepochopil ich zmysel. Grafy majú v prvom rade informovať o určitom vývoji, či trende v tom či onom segmente. Zároveň by mali upozorniť na určité anomálie, či nezdravý vývoj ktorý sa mohol prejaviť v sledovanom období.Aj z tohto dôvodu sme sa v redakcii Kompletného TRH-u Nehnuteľností rozhodli priniesť základný trend vývoja cien nehnuteľností na Slovensku. Často krát sa v dnešnej..

Ako bezpečne platiť pri kúpe nehnutelnosti a aké riziká hrozia pri platení hotovosťou za nehnuteľnosti?

Kúpa nehnutelnosti predstavuje z pohľadu bežného človeka pomerne zásadný krok. Ceny nehnuteľností sa totiž pohybujú v desiatkach, niekedy až stovkách tisícoch eur, a preto je na mieste zachovať čo najvyššiu možnú mieru opatrnosti s úhradou kúpnej ceny. Pre zachovanie spomenutej opatrnosti je pritom nevyhnutné poznať aspoň základné princípy prevodu nehnuteľnosti.   Prevod vlastníckeho práva k nehnuteľnosti Kúpa nehnuteľnosti sa realizuje na základe kúpnej zmluvy, avšak samotný podpis kúpnej zmluvy ešte neznamená nadobudnutie..

Novinky v stavebnom sporení

Správa bytových domovCieľ projektu a konferencieNovela zákona o stavebnom sporeníOkruh poberateľov štátnej prémieAsi nikoho v súčastnej dobe neprekvapí, že medzi základné túžby človeka patrí splnenie si sna o vlastnom bývaní či zmodernizovaní toho, čomu hovoríme vlastný domov. Cesta k peknému a hlavne útulnému bývaniu vedie viacerými cestami. Medzi tie najviac využívané cesty ako sa k tomuto cieľu priblížiť patrí na Slovensku stavebné sporenie. Aby tento nástroj na splenie si sna o peknom bývaní mohol lepšie reagovať na potreby ľudí, dochádza na tomto..


Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.